Αραβαντινός: «Να μην ζητείται φορολογική ενημερότητα από τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς» (video)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 11:38

Αραβαντινός: «Να μην ζητείται φορολογική ενημερότητα από τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς» (video)

Ένα σημαντικό θέμα έφερε προς συζήτηση στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά, Διονύσης Αραβαντινός.

Ο δημοτικός σύμβουλος από την Παλική, ζήτησε να βγει ένα ψήφισμα εναντίωσης προς το θέμα της φορολογικής ενημερότητας που ζητείται από τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς, προκειμένου να τους καταβάλλεται το επίδομα ενοικίου και τα χρήματα για την επισκευή των σπιτιών τους.

Όπως τόνισε «Στους σεισμόπληκτους, θα πρέπει να καταβληθεί το επίδομα ενοικίου και τα χρήματα επισκευής των σπιτιών του, ανεξάρτητα με το αν έχουν ή όχι φορολογική ενημερότητα».

Επίσης σχολίασε και το τέλος διανυκτέρευσης στα Ξενοδοχεία, ζητώντας να μην επιβληθεί καθώς όπως επεσήμανε: «ακυρώνει την ανταγωνιστικότητα, ειδικά στην σεισμόπληκτη Παλική».

Παρακάτω η τοποθέτησή του

https://www.youtube.com/watch?v=KXPplaaaEwU

Επίσης, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την κατάσταση στις Παιδικές Χαρές στην Παλική «Θα έπρεπε να λέγονται παιδικές θλίψεις» δήλωσε χαρακτηριστικά, αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί στην χωματερή στο Βοράτο Παλικής.

https://www.youtube.com/watch?v=brkp7qZI-1o

Όπως πληροφορούμαστε, αλλά και διαβάσαμε στην ανακοίνωση της βουλευτη Κεφαλονιάς Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, το θέμα των σεισμοπλήκτων οδηγείται προς επίλυση.

Γιώργος Χαλαβαζής