Διονύσης Αραβαντινός: «Αγωνία για την Παλική»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 15:44

Διονύσης Αραβαντινός: «Αγωνία για την Παλική»

Χειμαρρώδης ήταν ο δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά, Διονύσης Αραβαντινός, στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Φ Cosmos 965 και την εκπομπή του Δημήτρη Αλοϊζου «Στα Υπόγεια είναι η θέα».

Με τον γνωστό εύστροφο και εύστοχο λόγο του, ο Διονύσης Αραβαντινός έθιξε ζητήματα που απασχολούν την Κεφαλονιά και δεν παρέλειψε να εκφράσει την αγωνία του για την Παλικη .

«Η Παλική έχασε την ευκαιρία όταν μετά τους σεισμούς όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω της και δεν έγιναν αυτά που έπρεπε να γίνουν».

«Η Παλική έχασε την ευκαιρία όταν, μετά τους σεισμούς, όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω της» ήταν τα λόγια του προς τον δημοσιογράφο, όταν τον ρώτησε για την Παλική και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα δυόμισι χρόνια μετά τους σεισμούς του 2014.

«Η Δημοτική Αρχή δεν κρίνεται από τις προθέσεις της αλλά για την αναποτελεσματικότητα της», τόνισε μεταξύ άλλων στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, η οποία αναπτύχθηκε σε πολλούς τομείς όπως τα οικονομικά του δήμου, τον τουρισμό, τα σπήλαια και τις παραλίες.

«Για τον Τουρισμό δεν υπάρχει στοχοθεσία δράσεων και συγκροτημένη στρατηγική τουριστικής προβολής» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ έθιξε και το θέμα των επιθέσεων της Δημοτικής Αρχής σε προηγούμενους Δημάρχους: «Έξι χρόνια αναλώνονται σε επιθέσεις σε προηγούμενους δημάρχους, θέλοντας να καλύψουν το ανύπαρκτο έργο τους».

Ακούστε παρακάτω την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη

Μέρος 1ο
Record and upload audio >> Μέρος 2ο
Audio recording >>




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250