«Τσίνησε» η δημοτική αρχή στην προοπτική πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ των υπαλλήλων για σπήλαια και παραλίες!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 13:14

«Τσίνησε» η δημοτική αρχή στην προοπτική πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ των υπαλλήλων για σπήλαια και παραλίες!

Σημαντικά ζητήματα έθεσε ως εκτός ημερησίας κατά τη διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Ο κ. Μιχαλάτος τόνισε πως πρέπει η Δημοτική Αρχή να πάει με διαδικασία ΑΣΕΠ την πρόσληψη υπαλλήλων για τα σπήλαια και τις παραλίες, όμως η πρότασή του έπεσε στο κενό, καθώς η δημοτική αρχή "τσίνησε" και η αντιδήμαρχος οικονομικών Σοφία Γαρμπή, τόνισε πως δεν είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο, διότι τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ βγαίνουν τον Ιούλιο (!). Οπότε θα αναζητηθεί άλλος τρόπος πρόσληψης προσωπικού! 

DSC 0069

Παράλληλα, ο κ. Μιχαλάτος, έθεσε το θέμα του να μην δοθούν άδειες πλανόδιων μικροπωλητών και καντινών έξω από το «Μπαστούνι» και στο Φανάρι Αγίων Θεοδώρων, μετά από σχετικές αιτήσεις που έχουν γίνει. «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε τέτοιες δράσεις τόνισε χαρακτηριστικά».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος, δεσμεύτηκε πως ο χώρος τόσο στα Κρουαζιερόπλοια, όσο και στο Φανάρι Αγίων Θεοδώρων, θα παραμείνει «καθαρός».




00 inkefalonia general ad 300X250