Θεόφιλος: «Στηρίζουμε το ΚΤΕΛ γιατί παράγει κοινωνικό έργο» (video)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 12:15

Θεόφιλος: «Στηρίζουμε το ΚΤΕΛ γιατί παράγει κοινωνικό έργο» (video)

Την παράταση της μίσθωσης του ακινήτου του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς, στήριξε κατά την χθεσινή συνεδρίαση η παράταση της μείζονος αντιπολίτευσης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά».

Όπως τόνισε ο επικεφαλής της Θεόφιλος Μιχαλάτος, το ΚΤΕΛ επιτελεί κοινωνικό έργο και ως εκ τούτου είναι απαραιτήτως αναγκαία η παρουσία τους στην πόλη μας.

«Κατ’ αρχάς φταίει ο δήμος που άργησε να φέρει την αίτηση στο δημοτικό συμβούλιο και η οποία ήρθε την τελευταία στιγμή. Η δημοτική αρχή δεν σχεδιάζει, δεν προβλέπει και κάνει πολλές φορές λάθη. Η δημοτική αρχή έχει πιαστεί πολλές φορές αδιάβαστη. Το ΚΤΕΛ παράγει κοινωνικό έργο και θέλουμε να έχει παρουσία στην πόλη μας, γι αυτό θα ψηφίσουμε θετικά. Εμείς ως παράταξη θα στηρίξουμε την παράταση αυτή και σε ένα χρόνο θα συζητήσουμε για την συνέχιση της μίσθωσης» ήταν τα λόγια του.

Αποχώρησε ο Σαμούρης που διαφώνησε με τον Ρουχωτά

Η συζήτηση του θέματος στιγματίστηκε από την αποχώρηση του δημοτικού συμβούλου της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Σπύρου Σαμούρη. Ο Σπύρος Σαμούρης διαφώνησε με την στάση του επικεφαλής της παράταξής του Βασίλη Ρουχωτά που ήταν εναντίον στην παράταση και αποχώρησε.

https://www.youtube.com/watch?v=wXHvazK2Cf0