Ο Δήμος Κεφαλονιάς με Εκθεσιακό Περίπτερο στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 05:05

Ο Δήμος Κεφαλονιάς με Εκθεσιακό Περίπτερο στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Στα πλαίσια της περαιτέρω ενίσχυσης των «εναλλακτικών μορφών Τουρισμού», που με επιτυχία δραστηριοποιούνται στην Κεφαλονιά, ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, σε συνεργασία με τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Τουρισμού του Δήμου κ.Σταύρο Κορκό – Κουρή εξασφάλισαν Εκθεσιακό Περίπτερο του «Δήμου Κεφαλονιάς» στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση», που θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 18 Απριλίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Για τη στελέχωση και αξιοποίηση της συγκεκριμένης δράσης έχουν ενημερωθεί το Σωματείο Επιχειρήσεων Επισιτιστικών Επαγγελμάτων «Αρκείσιος» και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος και σκοπός του παρόντος δελτίου πληροφόρησης της Τουριστικής Επιτροπής είναι να ενημερωθούν όλοι όσοι επιθυμούν , είτε συλλογικά είτε ατομικά ,να συμμετάσχουν, προβάλλοντας τα προϊόντα ή τις δράσεις τους.
Με κεντρικό μήνυμα της Έκθεσης :

Η Γαστρονομία, ο Τουρισμός και ο Πολιτισμός είναι τα 3 βασικά μας υλικά και με αυτά θα φέρουμε μια Γεύση από Ελλάδα στο πιάτο σας!

Τομείς :

Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά Προϊόντα – Αλλαντικά-Ψαρικά-Αλίπαστα – Αρτοποιία- Ζαχαροπλαστική- Ξηροί Καρποί- Παραδοσιακά Προϊόντα- Βιολογικά Προϊόντα (Τρόφιμα-Κρασί) – Αποξηραμένα Φρούτα & Λαχανικά- Συνεταιρισμοί- Αρωματικά Βότανα-Κονσέρβες- Ζυμαρικά- Κατεψυγμένα- Λάδι-Ελιά- Αποστάγματα- Αλκοολούχα Ποτά-Κρασί- Χυμοί-Καφές- Αναψυκτικά- Αφεψήματα – Εκπαιδευτικά Ιδρύματα κλπ.
Τέλος σας καλούμε να επισκεφθείτε το επίσημο website της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» www.elladosgefsi.gr και να ενημερωθείτε αναλυτικά για την διοργάνωση!