Τι απαντά το Λιμενικό Ταμείο περί πρακτόρων & κρουαζιέρας στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 14:21

Τι απαντά το Λιμενικό Ταμείο περί πρακτόρων & κρουαζιέρας στην Κεφαλονιά

Ανακοίνωση εξέδωσε το Λιμενικό Ταμείο στην οποία τονίζει:  Με το παρόν έγγραφο θέλουμε να ενημερώσουμε και να διευκρινίσουμε στους Κεφαλλονίτες για τα κρουαζιερόπλοια που έρχονται στην Κεφαλονιά, τα παρακάτω.

Οι εταιρείες πρακτόρευσης κρουαζιερόπλοιων είναι διεθνούς επιπέδου επιχειρήσεις, αναλαμβάνουν την εκπροσώπηση των ναυτιλιακών εταιρειών, μετά από διεθνείς συμβάσεις, αυτές έρχονται σε συμφωνία με υποπράκτορες στον Πειραιά και αυτές αναθέτουν σε διεκπεραιωτές-υποπράκτορες στην Κεφαλονιά. Κανένας από τους τοπικούς «ναυτιλιακούς πράκτορες» δεν έρχεται σε επαφή με τις ναυτιλιακές εταιρείες διεθνούς επιπέδου. Αν αποδείξει κάποιος από αυτούς ότι είναι επίσημα ορισμένος για την Κεφαλονιά από ναυτιλιακή εταιρεία, είμαι διατεθειμένος να ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Είναι διεκπεραιωτές των πρακτόρων και οι ίδιοι δεν έχουν καμιά επαφή με τις ναυτιλιακές εταιρείες, αντίθετα απολογούνται στους πράκτορες και προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πρέπει όλοι να προωθήσουμε τον τουρισμό και να είμαστε παρόντες και ευπρεπείς κατά την διάρκεια των αφίξεων αλλά και όλη την τουριστική περίοδο, ο καθένας στον τομέα του.

Καλό είναι να σταματήσουν οι υποπράκτορες να παρουσιάζουν ότι φέρνουν κρουαζιερόπλοια στην Κεφαλονιά. Τα κρουαζιερόπλοια στην Κεφαλονιά τα φέρνει ο φυσικός πλούτος, τα αξιοθέατα και η θάλασσα της Κεφαλονιάς. Ο Δήμος & το Δ.Λ.Τ Κεφαλονιάς κ΄ Ιθάκης, έχουν εκπρόσωπο στον τουριστικό τομέα και στην κρουαζιέρα στην Κεφαλονιά , τον Α/δήμαρχο κ. Κεκάτο, σε διεθνή και σε εγχώριο επίπεδο και προβάλει την Κεφαλονιά σαν τουριστικό προορισμό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα. Είναι υποχρέωση μας να εκπροσωπούμε τον τόπο σε κάθε τουριστική έκθεση που αφορούν την κρουαζιέρα.

Κάθε καλόβουλη κριτική είναι καλοδεχούμενη κ΄ συζητήσιμη, κάθε κακόβουλη κριτική μόνο κακό μπορεί να κάνει στον τόπο.

Το Δ.Λ.Τ Κεφ/νιάς & Ιθάκης είναι στην διάθεση σας για την παροχή πληροφοριών που αφορούν τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στα λιμάνια μας.

Ευχαριστούμε για την δημοσίευση

O Πρόεδρος Δ.Λ.Τ Κεφ/νίας & Ιθάκης

Γεώργιος Τζωρτζάτος

Ο Α/Πρόεδρος Δ.Λ.Τ. Κεφ/νιάς & Ιθάκης

Χρήστος Λευκαδίτης


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250