Την Fraport υποδέχθηκαν στον Δήμο Κεφαλονιάς

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 09:03

Την Fraport υποδέχθηκαν στον Δήμο Κεφαλονιάς

Τον πρόεδρο του Δ.Σ της Fraport Stefan Schulte και τρία ακόμη υψηλόβαθμα στελέχη υποδέχτηκαν νωρίς το μεσημέρι στον αερολιμένα της Κεφαλονιάς ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Διονύσης Λυκούδης, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Γαρμπή και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος.

 

Μετά την έλευσή τους στο νησί μας, ακολούθησε mini σύσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο σε ευχάριστο κλίμα και με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τις επενδύσεις και τις νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν με το πέρασμα του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς στην δικαιοδοσία της εταιρείας.

Ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης καλωσόρισε τον κ. Schulte, σχολιάζοντας ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που μια τόσο μεγάλη εταιρεία όπως η Fraport θα δραστηριοποιηθεί στο νησί μας, ενώ ο αναπληρωτής Δημάρχου κ. Λυκούδης συμπλήρωσε πως είναι σημαντικό να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας για τους μόνιμους κατοίκους του νησιού.

Ο Stefan Schulte δήλωσε ενθουσιασμένος από την υποδοχή, αλλά και για το γεγονός ότι βρέθηκε στο νησί μας. Παράλληλα, τόνισε ότι σκοπός της εταιρείας είναι όχι απλώς να δραστηριοποιηθεί εδώ, αλλά και να ανοίξουν θέσεις εργασίας για τον κόσμο του νησιού. Σχολίασε μάλιστα πως είναι πολύ ευχάριστο που σε αυτήν την προσπάθεια θα έχει συμπαραστάτη τον Δήμο Κεφαλονιάς.

Τόσο ο Bill Fullerton, τεχνικός επικεφαλής της εταιρείας, όσο και η κα Καλλιόπη Μεγαλοδήμου, ανώτερο στέλεχος, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμαρχο για την υποδοχή, ενώ ειδικά ο κ. Fullerton έδωσε μια πρώτη εικόνα των παρεμβάσεων στις οποίες σκοπεύει να προχωρήσει η Fraport στο αεροδρόμιο από το φθινόπωρο και μετά.

Τον κ. Schulte συνόδευε και ο κ. Κώστας Παπακωνσταντίνου από την Copelouzos group, ο οποίος εστίασε στο πόσο «καρποφόρο» μέρος είναι η Κεφαλονιά για επενδύσεις και πόσα πολλά μπορεί να κερδίσει το νησί στο μέλλον από την δραστηριοποίηση της Fraport εδώ.

fraport-2fraport-8fraport-18




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250