Περιφέρεια: 137.200 ευρώ για τη βελτίωση του γηπέδου Καραβόμυλου!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 15:12

Περιφέρεια: 137.200 ευρώ για τη βελτίωση του γηπέδου Καραβόμυλου!

137.200 ευρώ για τη βελτίωση του γηπέδου Καραβόμυλου Σάμης Κεφαλονιάς υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Tην σύμβαση κατασκευής του έργου εκσυγχρονισμού και βελτίωσης των υπαρχουσών εγκαταστάσεων του γηπέδου Καραβόμυλου της ΔΕ Σάμης Κεφαλονιάς υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Συγκεκριμένα μετά από την κατακύρωση του αποτελέσματος της δημοπράτησης του έργου «Προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Κεφαλονιάς και τον Αθλητικό Όμιλο Σάμης για τον εκσυχγρονισμό – βελτίωση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων του γηπέδου Καραβόμυλου της ΔΕ Σάμης», με τελικό προϋπολογισμό 137.200 ευρώ, και αφού είχαν ακολουθηθεί όλες οι διαδικασίες που ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία., αναδείχθηκε ο ανάδοχος κατασκευής του έργου και υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής.

Το έργο εκτελείται με ιδίους πόρους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κεφαλονιάς και ο ανάδοχος ανέλαβε, με την σύμβαση που υπογράφτηκε, τη δέσμευση αποπεράτωσης του γηπέδου Καραβομύλου, σε δύο μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250