Ομόφωνα η ενίσχυση για τον μικρό Βαγγέλη – Κριτική της αντιπολίτευσης για τις "βαρύγδουπες" δηλώσεις του αναπληρωτή Δημάρχου (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2016 12:11

Ομόφωνα η ενίσχυση για τον μικρό Βαγγέλη – Κριτική της αντιπολίτευσης για τις "βαρύγδουπες" δηλώσεις του αναπληρωτή Δημάρχου (video)

Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε χθες το απόγευμα να ενισχύσει οικονομικά την οικογένεια του μικρού Βαγγέλη στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το παιδί.

Σωστό και δίκαιο και πολλά μπράβο σε αυτή την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς.

Όμως το γεγονός, ότι από πλευράς της Δημοτικής Αρχής, δόθηκε μια ιδιαίτερη δημοσιότητα με «βαρύγδουπες» δηλώσεις του αναπληρωτή δημάρχου Διονύση Λυκούδη στα ΜΜΕ, δεν έμεινε ασχολίαστο από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

«Δόθηκε μία δημοσιότητα από τον Δήμο, με δήλωση τις προηγούμενες μέρες του αναπληρωτή Δημάρχου Διονύση Λυκούδη σε όλα τα ΜΜΕ του νησιού. Θα μπορούσε όμως ο αντιδήμαρχος να κάνει το ίδιο πράγμα και να βοηθήσει, χωρίς να το δημοσιοποιήσει. Εγώ θα περίμενα ο Δήμαρχος να βγει μπροστά» ήταν τα λόγια του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλου Μιχαλάτου για το θέμα και συνέχισε: «Εμείς φυσικά και στηρίζουμε αυτή την κίνηση και λέμε να μπουν από τον δήμο όσα χρήματα χρειάζονται για να ολοκληρωθεί η επέμβαση χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό είναι το ανθρώπινο πρόσωπο που πρέπει να έχει πάντα η τοπική αυτοδιοίκηση».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Ρουχωτάς, επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένη Τετράπολη» ήταν λακωνικός : «Εμείς σιωπούμε και εκτελούμε...».

Κουρούκλης: «Έχετε διατυμπανίσει το αυτονόητο»

Ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης δήλωσε σχετικά με την δημοσιότητα που πήρε το θέμα από πλευράς Δημοτικής Αρχής: «Όλες τις προηγούμενες ημέρες έχετε διατυμπανίσει αυτό που είναι αυτονόητο και πρέπει να γίνει. Το έχετε διατυμπανίσει με τέτοιο τρόπο που έχει καταρρακωθεί η όποια έννοια της αξιοπρέπειας . Μην χύνεται κροκοδείλια δάκρια για την ανωνυμία γιατί κανείς δεν διαφωνεί».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γκισγκίνης, ο οποίος δήλωσε: «Κανείς δεν πρόκειται να διαφωνήσει πάνω σε αυτό το θέμα, όμως ξέρετε πως έχουμε και καρκινοπαθείς, ανάπηρους και άνεργους στην Κεφαλονιά. Εκεί δεν μπορεί να βοηθήσει ο δήμος; Δεν θα μπορούσατε να το κάνετε όλο αυτό δια περιφοράς, μόνο βγάλατε ανακοινώσεις φωτογραφίες; ... Οι υπόλοιποι; Τι θα γίνουν; Αυτή είναι η κατάντια της πολιτικής σας...».

Μάλιστα, έγινε και κίνηση από τους Φαρμακοποιούς της Κεφαλονιάς, που θα προσφέρουν το ποσό των 2.000 ευρώ σε μετρητά και θα αναλάβουν την φαρμακευτική περίθαλψη του μικρού για όσο διάστημα χρειαστεί.

Το θέμα πέρασε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

https://www.youtube.com/watch?v=nF0zA1NV70o




00 inkefalonia general ad 300X250