Έκοψε την πίτα της η Δημοτική Ενότητα Ελείου – Πρόννων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016 13:46

Έκοψε την πίτα της η Δημοτική Ενότητα Ελείου – Πρόννων

Για πρώτη φορά φέτος με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Νίκου Παπαδάτου , στη Δημοτική Ενότητα Ελείου – Πρόννων πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους η περιφερειακή σύμβουλος Κατερίνα Βαγγελάτου , οι πρόεδροι Δ.Ε.Υ.Α.Κ και Κ.Ε.Δ.Η.Κ.Ε Νίκος Ανουσάκης και Άγγελος Κωνσταντάκης , ο αντιπρόεδρος του Ο.Κ.Α.Π Σπυρονικόλας Σολωμός , πρόεδροι και σύμβουλοι Δημοτικών και Τοπικών κοινοτήτων , όλοι οι εργαζόμενοι της Ενότητας και αρκετοί Δημότες της περιοχής. Την πίττα Ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης , ιερομόναχος Άτρον π. Νεκτάριος .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και έκλεισαν μελωδικά με όμορφα τραγούδια οι κ. Γεράσιμος Ραζής – Γαλιατσάτος και Διονύσης Κωνσταντάκης .

Ο Αντιδήμαρχος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και τη συνεργασία που είχαν καθ’όλη τη χρονιά , και τους εργαζόμενους για τις φιλότιμες προσπάθειές που ματέβαλλαν , και ευχήθηκε υγεία σε όλους , καιμια ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά.

anan1an2an3an4an5an6an7an8an9an10




00 inkefalonia general ad 300X250