Δημοτικό Συμβούλιο: Έστειλαν μήνυμα οι αιρετοί! Καταψήφισαν την έγκριση δαπανών φιλοξενίας ημερίδας για αποτίμηση δράσεων για τους σεισμούς

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 18:58

Δημοτικό Συμβούλιο: Έστειλαν μήνυμα οι αιρετοί! Καταψήφισαν την έγκριση δαπανών φιλοξενίας ημερίδας για αποτίμηση δράσεων για τους σεισμούς

Η εγκριση δαπανών φιλοξενίας (καφέδες, αναψυκτικά, μπουφές) των συμμετεχόντων σε ημερίδα την 26/1/2016 με θέμα: «Σεισμοί Κεφαλονιάς, δύο χρόνια μετά – αποτίμηση των επιχειρησιακών δράσεων», ήρθε ως θέμα στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, μόνο που οι σύμβουλοι θεώρησαν ειρωνικό να γίνεται ημερίδα για αποτίμηση επιχειρησιακών δράσεων από τη στιγμή που ελάχιστα πράγματα έχουν διορθωθεί, δύο χρόνια μετά τους σεισμούς του 2014!

Ως εκ τούτου και μετά από πρόταση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλου Μιχαλάτου, δεν πέρασε η έγκριση δαπανών.

«Καταψηφίζουμε τέτοιες εκδηλώσεις που προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια δεν τις νομιμοποιούμε» ήταν τα λόγια του αναπληρωτή Δημάρχου Διονύση Λυκούδη.

Από αυτά τα λόγια βέβαια πιάστηκε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά Διονύσης Αραβαντινός, ο οποίος μίλησε για... κωλοτούμπα! « Αυτή η δήλωση δεν είναι απλά ένα τεράστιο άλμα. Αυτό ήταν επι κοντώ στα έξι μέτρα. Εμάς το πρόβλημά μας, είναι η ειρωνεία και είναι ο χλευασμός...».

Τελικά οι σύμβουλοι καταψήφισαν την έγκριση δαπανών, στέλνοντας έτσι το δικό τους συμβολικό μήνυμα στο ΥΠΟΜΕΔΙ...




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250