Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2016 10:29

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα η Περιφερειακή Ενότητα  Κεφαλονιάς (εικόνες + video)

Με την ευχή το 2016 να είναι καλύτερο σε όλα τα επίπεδα από την χρονιά που έφυγε, η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς, έκοψε σήμερα το μεσημέρι την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Την βασιλόπιτα, ευλόγησε και έκοψε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος, μαζί με τον οικοδεσπότη αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα, ενώ ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας.

Το παρών έδωσαν η βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος, με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Διονύση Αραβαντινό, ο αντιδήμαρχος τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νικόλας Βαλλιανάτος και Σουζάνα Πεφάνη, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, δημοτικοί σύμβουλοι, στελέχη κομμάτων, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, αλλά και ο εφημέριος της Καθολικής Εκκλησίας του Αργοστολίου π. Σιμονέλ Μπουάνκις.

Κατά την διάρκεια της δεξίωσης, εμφανίστηκε η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου, η οποία είπε τα παραδοσιακά Κεφαλονίτικα Κάλαντα στους παρευρισκόμενους και παρέδωσε ημερολόγιο του νέου έτους στον οικοδεσπότη αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα.

Και του χρόνου

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω εικόνες και βίντεοΦόρτωση…

Φόρτωση…