Θεοφιλος Μιχαλάτος: Ο Δήμος επιχορηγεί πελατειακά τα αθλητικά σωματεία (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 11:42

Θεοφιλος Μιχαλάτος: Ο Δήμος επιχορηγεί πελατειακά τα αθλητικά σωματεία (VIDEO)

To ζήτημα της διαχείρισης των επιχορηγήσεων προς τα αθλητικά σωματεία συζητήθηκε χθες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πιο αναλυτικά, όταν η Αντιδήμαρχος Σ. Γαρμπή εισηγήθηκε την πρόταση επιχορήγησης του  Α.Π.Ε.Σ.Δ.Α.Σ. ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας η πλειοψηφία των συμβούλων της Αντιπολίτευσης κατέδειξε την ανάγκη δίκαιης αντιμετώπισης όλων των αθλητικών σωματείων, αφήνοντας σαφείς αιχμές για προνομιακή μεταχείριση συγκεκριμένου συλλόγου από τη Δημοτική Αρχή και άνιση κατανομή κονδυλίων.

Σοβαρή διαφωνία για το χειρισμό των επιχορηγήσεων  από το Θεόφιλο Μιχαλάτο

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος αν και υποστήριξε την επιχορήγηση του αιτούμενου συλλόγου κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή ότι λειτουργεί πελατειακά και ευκαιριακά.

«Έπρεπε συλλογικά να αντιμετωπίσετε το θέμα, συζητώντας πρώτα με τους συλλόγους για τον προγραμματισμό των αναγκών», ανέφερε απευθυνόμενος στην εισηγήτρια και διερωτήθηκε εύστοχα «Εάν αύριο έρθουν όλοι οι Σύλλογοι τι θα κάνουμε ; Θα πούμε σε αυτόν ναι στον άλλο όχι» προσθέτοντας ότι όσοι δεν έχουν διακρίσεις αλλά παράγουν έργο το ξεχνάμε ;

Τοποθέτηση Σαμούρη

Το ζήτημα της μη διεξαγωγής των αγώνων κωπηλασίας του ΝΟΚΙ λόγω της άρνησης χρηματοδότησης από το Δήμο έθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος από την Ενωμένη Τετράπολη Σπύρος Σαμούρης, αφήνοντας σοβαρές αιχμές για άνιση αντιμετώπιση του ΝΟΚΙ έναντι του ΝΟΑ.

  • Δείτε στο παρακάτω VIDEO μεγάλο μέρος των τοποθετήσεων για το θέμα των επιχορηγήσεων

 https://youtu.be/W9i0s-ivQeI

vlcsnap-error029

vlcsnap-error326

 




00 inkefalonia general ad 300X250