Ο Ανουσάκης, ο Τζωρτζάτος και η… φροϋδική θεωρία! (video)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 12:30

Ο Ανουσάκης, ο Τζωρτζάτος και η… φροϋδική θεωρία! (video)

Ελλείψει του δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση και του αντιδημάρχου Διονύση Λυκούδη από την προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, τα ηνία από πλευρά της πλειοψηφίας προσπάθησαν – ανεπιτυχώς – να πάρουν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος.


Και λέμε ανεπιτυχώς, διότι αμφότεροι προσπάθησαν με λεκτικές υπερβολές, κραυγές, συνεχείς ειρωνείες και αιχμές κατά της αντιπολίτευσης, να πείσουν για τις θέσεις (;) της Δημοτικής Αρχής, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να... εκνευρίσουν – ακόμα και συμβούλους της πλειοψηφίας - με την στάση τους.

Ο Νίκος Ανουσάκης, για άλλη μία φορά επιτέθηκε σους συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης λέγοντάς τους να πάνε στην Αστυνομία να κάνουν επώνυμη καταγγελία, τα έβαλε με τον Βασίλη Ρουχωτά , ενώ ο Γιώργος Τζωρτζάτος κατάφερε να «βγάλει από τα ρούχα του» τον Σπύρο Σαμούρη, τον Ηλία Παρίση, αλλά και άλλους συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Συν τοις άλλοις, η εικόνα της Δημοτικής Αρχής δεν ήταν καλή στο προχθεσινό συμβούλιο, τα έδρανα των συμβούλων της πλειοψηφίας κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, ήταν την περισσότερη ώρα άδεια, με κάποιους από τους συμβούλους αυτής (υπήρχαν βέβαια και σύμβουλοι της πλειψηφίας που δεν κουνήθηκαν από την θέση τους, καθ όλη την διάρκεια της συνεδρίασης και είναι προς τιμήν τους) να επιλέγουν τον χαβαλέ, αλλά και την νοστιμιά των εδεσμάτων ψητοπωλείου της γύρω περιοχής.

Αραβαντινός: «Τον Ανουσάκη μπορώ να τον ερμηνεύσω μόνο με την φροϋδική θεωρία»

Μάλιστα, κάποια στιγμή με όσα ακούγονταν στην αίθουσα, ο Διονύσης Αραβαντινός δεν άντεξε και είπε το αμίμητο: « Τον Νίκο Ανουσάκη μπορώ να τον ερμηνεύσω μόνο με την φροϋδική θεωρία», αναφερόμενος στην θεωρία του περίφημου Αυστριακού ψυχαναλυτή Σίγκμουντ Φρόυντ, ενώ ο Γιάννης Κουρούκλης από την Λαϊκή Συσπείρωση έκανε λόγο για παραλήρημα Ανουσάκη.

Παρακάτω το βίντεο από την συζήτηση
https://www.youtube.com/watch?v=0yTC4r9Uyp8

DSC 0567

DSC 0565




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ