«Βόμβα» Φλωράτου: «Διακρίνω “θολούρα” στα οικονομικά του δήμου» (video)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2015 11:17

«Βόμβα» Φλωράτου: «Διακρίνω “θολούρα” στα οικονομικά του δήμου» (video)

Ο Θόδωρος Φλωράτος δεν είναι ένας τυχαίος δημοτικός σύμβουλος και κάθε τι που αναφέρει σε σχέση με τα οικονομικά, έχει ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Χθες λοιπόν, ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά», έριξε «βόμβα» κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, καθώς ανέφερε πως «υπάρχει μία “θολούρα” στα οικονομικά του δήμου. Δέστε τι θα κάνετε. Αν ανατρέξουμε και στην εποχή των σεισμών ο δήμαρχος παραδέχθηκε πως έγιναν λάθη. Εγώ δεν θέλω να πιστεύω ότι τα λάθη αυτά έγιναν εσκεμμένα, ωστόσο στις δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού, είτε τα λάθη είναι εσκεμμένα, είτε είναι αθέλητα, έχουν τις ίδιες συνέπειες. Είναι πολύ λεπτό το θέμα με την κίνηση των δαπανών».

«Εγώ προσωπικά με την εμπειρία που διαθέτω, διακρίνω “θολούρα” στα οικονομικά» ήταν τα λόγια του πρώην διευθυντή του ΣΔΟΕ και εν συνεχεία έκανε ερώτηση στην κα Γαρμπή, αν γνωρίζει πώς κινούνται τα λεφτά από το λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης στα ταμεία του δήμο... Δεν πήρε απάντηση...

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την τοποθέτησή του

https://www.youtube.com/watch?v=hDW8uRymYZA

Θεόφιλος : «Ώρες, ώρες γίνεται ειλικρινής ο δήμαρχος και παραδέχθηκε το θέμα με τις οικοσκευές»

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά», Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο οποίος τόνισε σχετικά με την... θολούρα στα οικονομικά: «Έχουμε συμβουλέψει την δημοτική αρχή να τακτοποιήσει τα θέματα που έχουν σκιές... να τακτοποιήσει πράγματα που βάζουν “θολούρα” στα οικονομικά... στο θέμα της οικοσκευής το χρησιμοποίησε για ιδίων όφελός της η δημοτική παράταξης της Ισχυρής Κεφαλονιάς . Το παραδέχθηκε και ο δήμαρχος που ώρες ώρες γίνεται ειλικρινής. Γι αυτό του λέμε μπράβο του που είναι ειλικρινής» ήταν τα λόγια του κ. Μιχαλάτου και συνέχισε: «Δεν θα έπρεπε να έρθει κάποιος να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο για το τις ζημιές που έχουν προκληθεί και τι αιτήσεις έχουν γίνει από τις πλημύρες και από τον σεισμό στην Ερισο; Κάθε σύμβουλος έπρεπε να ξέρουμε πόσα σπίτια έχουν πρόβλημα, όμως εμάς δεν μας ενημερώνετε. Εμείς όμως κάνουμε κριτική και αυτό δεν σας αρέσει».

Όσον αφορά στη θολούρα στα οικονομικά του δήμου που ανέφερε ο κ. Φλωράτος, ο Θεόφιλος επεσήμανε: «Το περί θολούρας, έχει να κάνει με την διαχείριση οικονομικών του δήμου και θα πρέπει να βάλετε τάξη για να μην υπάρχουν προβλήματα».

Παρακάτω η τοποθέτησή του

https://www.youtube.com/watch?v=37bWhoLusdU

DSC 0554DSC 0557DSC 0558DSC 0560DSC 0561DSC 0562DSC 0563DSC 0565DSC 0566DSC 0567DSC 0569DSC 0570DSC 0573DSC 0574DSC 0576DSC 0577DSC 0583DSC 0584




00 inkefalonia general ad 300X250