Ο Παναγής Κοκκόλης για τις σχολικής μεταφορές στην Ερισο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 10:28

Ο Παναγής Κοκκόλης για τις σχολικής μεταφορές στην Ερισο

Η μόνη αντιβίωση για την καταπολέμηση του κτήνους που περιέχουμε είναι η Παιδεία. Έγραψε ο Μάνος Χατζιδάκης πριν λίγα χρόνια "ποια παιδεία;"σίγουρα θα αναρωτιούνται αρκετά παιδιά στην Ερισο, αφού έχουν ξεμείνει τα τελευταία χρόνια χωρίς μεταφορικό μέσο και η μεταφορά τους γίνετε αποκλειστικά απ τους γονείς τους και πολλοί από αυτούς αδυνατούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και στα καύσιμα μια και και τους κοστίζει περί τα 300€ τον μήνα!

Οι απαντήσεις τις περιφέρειας ότι δεν παρουσιάζονται οι ιδιοκτήτες ταξί απ την Ερισο, ξανά φάλτσες, αφού τους χρωστάνε χρήματα από τα προηγούμενα έτη (Μόνο Στο χωριό μου του ταξιτζή χρωστάνε 18.000€ όπως ισχυρίζεται!).

Αυτά για το 1/3 των παιδιών ,για το σύνολο όμως των παιδιών, ο κλειστός και ξεχασμένος δρόμος του χάρακα ,μόνο σε φροντιστήρια κοστίζει σε κάθε οικογένεια αλλά 300-500€ καύσιμα επιπλέον (κάθε μήνα).

Για κάποιο λόγο οι τελευταίες κυβερνήσεις έχουν παρεξηγήσει τον αρκετά μορφωμένο κάτοικο της βόρειας Κεφαλονίας ,και επειδή δεν αντιδρούμε σαν την αριστερά όταν ήταν αντιπολίτευση (είδαμε την Αθήνα να καίγεται για ψυλλου πήδημα) μας έχετε πάρει για ηλίθιους !

Εγω προσωπικά πιστεύω οτι η κυβέρνηση επιβάλει την διακοπή της σχολικής κατάρτισης απ τα παιδιά μας , θα έπρεπε τουλάχιστον να ζητήσετε και μια συγνώμη κ βουλευτή (αν και προτιμούμε να μας βοηθήσετε και να βρείτε λύση) γιατί όταν είστε βουλευτής αριςτερης κυβερνηςης και απορρίπτετε έτσι την παιδεία τότε ο φασισμός που νομίζετε ότι πολεμάτε, σας έχει νικήσει!

Σε περίπτωση που το διαβάσετε και θυμηθείτε να κοιτάξετε στο χάρτη το νησί σας ,θα ανακαλύψετε οτι συνεχίζεται και πιο πάνω απ τον μύρτο !

Σας ευχαριστώ πολύ

Παναγής Κοκκόλης
Δημοτικός Σύμβουλος !