Θεόφιλος προς την Δημοτική Αρχή: «Έχετε απαξιώσει τα τοπικά συμβούλια» (video)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2015 11:13

Θεόφιλος προς την Δημοτική Αρχή: «Έχετε απαξιώσει τα τοπικά συμβούλια» (video)

Ο επανακαθορισμός θέσης ορισμένων κάδων απορριμμάτων στο χώρο της παλιάς Στρατολογίας στο Αργοστόλι, αποτέλεσε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πεδίο αντιπαράθεσης, μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και της αντιπολίτευσης.

Την ... συζήτηση άναψε η κουβέντα του αντιδημάρχου Ερίσου Κώστα Κοντογούρη, ο οποίος αναφερόμενος στον ρόλο των τοπικών συμβουλίων επεσήμανε πως δεν βοηθούν το έργο τη Διαδημοτικής.

Αμέσως, τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο οποίος επεσήμανε πως η Δημοτική Αρχή έχει απαξιώσει τα τοπικά συμβούλια.

«Η κοινωνία σας ψήφισε, αλλά τώρα σας κρίνει. Τώρα ασκείτε διοίκηση και δίνεται εξετάσεις. Αφήστε το χθες, αυτό τελείωσε και κοιτάτε τι κάνετε σήμερα.

Δεν περίμενα από τον Κοντογούρη να καταγγείλει τα τοπικά συμβούλια. Η Δημοτική Αρχή έχει απαξιώσει τα τοπικά συμβούλια, ούτε ρόλο έχουν, ούτε αρμοδιότητες ,ούτε τίποτα και τώρα έχουν ευθύνη τα τοπικά συμβούλια γιατί η διαδημοτική δεν πήγε να πλύνει τους κάδους. Επίσης, δεν έχετε καμία συνεργασία με τους προέδρους.

Να ξέρετε όμως πως τα τοπικά συμβούλια και δουλεύουν και είναι η μοναδική φωνή και το μοναδικό μάτι στα χωριά. Γι’ αυτό και πρέπει να τα στηρίξετε» ήταν τα λόγια του.

Παρακάτω το βίντεο από την συζήτηση

https://www.youtube.com/watch?v=TLAug2HStb8




00 inkefalonia general ad 300X250