Έντονη αντιπαράθεση Θεόφιλου Μιχαλάτου - Διονύση Λυκούδη για τις απευθείας αναθέσεις (video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 11:04

Έντονη αντιπαράθεση Θεόφιλου Μιχαλάτου - Διονύση Λυκούδη για τις απευθείας αναθέσεις (video)

Έντονη αντιπαράθεση προκλήθηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο μεταξύ του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Θεόφιλου Μιχαλάτου και του αναπληρωτή δημάρχου Διονύση Λυκούδη, όσον αφορά τις απευθείας αναθέσεις.

Ο κ. Μιχαλάτος υποστήριξε στην τοποθέτησή του πως: «Εσείς έχετε θεσμικά τον ρόλο να ασκείτε διοίκηση και εμείς θεσμικά τον ρόλο να ασκούμε αντιπολίτευση, να ασκούμε έλεγχο και να προτείνουμε πράγματα στο δημοτικό συμβούλιο. Δεν έχουν προσωπικά με τον κύριο Γιάννη Λυκούδη και μιλάμε πέρα από πρόσωπα. Όμως δεν είναι ηθικό μέλη του δημοτικού συμβουλίου ακόμα και από την αντιπολίτευση και δεν αναφέρομαι στον κ. Γιάννη Λυκούδη, γενικά μιλάω, να παίρνουν απευθείας αναθέσεις από τον Δήμο. Δεν είναι ηθικό να ασκείς διοίκηση και να παίρνεις απευθείας αναθέσεις. Εγώ μιλάω γενικά και ρωτάω. Υιοθετεί σαν ιδέα να πάρει μία απόφαση το δημοτικό συμβούλιο πάνω στο θέμα των απευθείας αναθέσεων;».

Η τοποθέτηση του κ. Μιχαλάτου προκάλεσε την αντίδραση του κ. Διονύση Λυκούδη, ο οποίος πήρε τον λόγο ανεβάζοντας τους τόνους της μεταξύ τους αντιπαράθεσης...

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συζήτηση για το επίμαχο θέμα

https://www.youtube.com/watch?v=8Zr-j3CJuFA

Επικροτήθηκε από την μείζονα αντιπολίτευση, ο διαγωνισμός για τις ασφάλειες οχημάτων του δήμου

Πάντως χθες στο δημοτικό συμβούλιο ήρθε σχετικό θέμα για διαγωνισμό για τις ασφάλειες οχημάτων του Δήμου, το οποίο επικρότησε η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά», η οποία ψήφισε θετικά στην εισήγηση στο θέμα 6. Έγκριση της αριθμ. 66/2015 μελέτης με τίτλο «ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ 2016-2017».

DSC 0024DSC 0033

 

 




00 inkefalonia general ad 300X250