Απάντηση Τζόγιας Γρουζή σε δημοσιεύματα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Ιουλίου 2012 14:58

Απάντηση Τζόγιας Γρουζή σε δημοσιεύματα

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων τοπικών εφημερίδων που αναφέρονται σε μένα και μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα με τον ΝΟΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο σας ενημερώνω ότι: 1. Είμαι υπερήφανη που η ομάδα πόλο του ΝΟΑ βρίσκεται στην Α' κατηγορία όπως επίσης και για την αξιοπρεπή παρουσία της και την φετινή χρονιά.


2. Ο πρόεδρος του ΝΟΑ κ. Λούκας Νιφοράτος γνωρίζει ότι ήδη έχω εισηγηθεί στην επιτροπή Τουρισμού – Αθλητισμού - Πολιτισμού τις χρηματοδοτήσεις που έχει λάβει ο όμιλος από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
3. Στη σημερινή συνεδρίαση ζήτησα εγγράφως το αίτημα του ΝΟΑ από τον πρόεδρο κο Λούκα Νιφοράτο προκειμένου αύριο το πρωί να το επεξεργαστώ με τις αρμόδιες υπηρεσίες και να εισηγηθώ αντίστοιχη χρηματοδότηση την Τρίτη στην αρμόδια επιτροπή.

Όσοι προσπαθούν να με εμπλέξουν σε στιχομυθίες ή επεισόδια που δεν συνάδουν με μένα, να γνωρίζουν ότι δηλώνω παντελώς αποχή.

Θέλω να πιστεύω ότι με την συμπεριφορά μου προσφέρω ένα μικρό λιθαράκι στο θεσμό της Δημοκρατίας, κάτι που θα το συνεχίσω από οποιαδήποτε θέση υπηρετώ. Οι ύβρεις, οι απειλές και οι φωνές δείχνουν έλλειψη επιχειρημάτων αλλά και δημοκρατικότητας.

ΤΖΟΓΙΑ ΓΡΟΥΖΗ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΙΝ ΚΑΙ
ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250