Οταν ο δήμαρχος παρασύρεται…

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015 00:40

Οταν ο δήμαρχος παρασύρεται…

Οταν ο δήμαρχος... παρασύρεται και λέει αυτά που - ίσως - δεν θα ήθελε να πει, τότε δεν φταίει το inkefalonia.gr που καταγράφει τα δημοτικά συμβούλια τηλεοπτικά! Διότι η δήλωσή του δεν... κόπηκε, ούτε "ράφτηκε".

Το Inkefalonia.gr παρουσίασε αυτούσια - σε βίντεο -  την απάντηση του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση, στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλο Μιχαλάτο για τις αποζημιώσεις στις οικοσκευές και ο Δήμαρχος ακούγεται να λέει ξεκάθαρα στο 1'.48'' πως "τις πήραν και αυτοι που δεν θα έπρεπε να τις πάρουν".

Εμείς σας παρουσιάζουμε ξανά σε βίντεο ολοκληρη την δήλωση του Αλέξανδρου Παρίση και την ανακοίνωση που λάβαμε από την Δημοτική Αρχή σχετικά με το επίμαχο θέμα.

https://www.youtube.com/watch?v=9Q1bRAjbp7k

Παρακάτω η γεμάτη ειρωνείες απάντηση του Δήμου

Προς κύριο Θεόφιλο Μιχαλάτο : Mε τακτικές Λάκη Λαζόπουλου δεν αλλοιώνεται η αλήθεια...

Σε σχέση με την κωμική προσπάθεια της ιστοσελίδας του κυρίου Θεόφιλου Μιχαλάτου «inkefalonia.gr» να εμφανίσει τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση δήθεν να δηλώνει επίσημα ότι... «δόθηκαν αποζημιώσεις για οικοσκευές ακόμα και σε αυτούς που δεν δικαιούνταν»!!! σημειώνουμε τα εξής :

1. H «κίτρινη» δημοσιογραφία της απομόνωσης φράσεων, της παρουσίασης ειρωνειών ως δήθεν ομολογιών – παραδοχών, των αποσπασματικών βίντεο κι όλων των υπολοίπων μεθόδων παραποίησης της αλήθειας είναι καταδικασμένες στην δημόσια χλεύη και περιφρόνηση.
2. Η διαδικασία της καταβολής αποζημιώσεων για τις οικοσκευές έλαβε χώρα κατά γράμμα της κείμενης νομοθεσίας κι έχει ήδη λάβει όλες τις εγκρίσεις και τις επικυρώσεις από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.
3. Ευχόμαστε στον κύριο Μιχαλάτο και την ιστοσελίδα του καλή επιτυχία στο νέο ρόλο διασκεδαστών τύπου Λάκη Λαζόπουλου που έχουν επιφυλάξει πλέον για τον εαυτό τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ