«Καταπέλτης» ο Θεόφιλος προς την Δημοτική Αρχή:«Δεν έχετε ούτε διάθεση, ούτε όραμα. Αλλοιώσατε συνειδήσεις με τις οικοσκευές»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 12:52

«Καταπέλτης» ο Θεόφιλος προς την Δημοτική Αρχή:«Δεν έχετε ούτε διάθεση, ούτε όραμα. Αλλοιώσατε συνειδήσεις με τις οικοσκευές»

«Καταπέλτης» ήταν στην τοποθέτησή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Θεόφιλος Μιχαλάτος.

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

«Πηγαίνετε τον δήμο προς τα πίσω» ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Μιχαλάτου και συνέχισε αναφερόμενος στους σεισμούς: «Η Δημοτική Αρχή δεν τα πήγε καλά με τους σεισμούς. Υπήρχε πανικός και στην συνέχεια αυτό που κοίταξε να διαχειριστεί ήταν τις οικοσκευές και να έρθει και να λιβανίζει πολιτικούς που ήρθαν στην Κεφαλονιά».

«Η Δημοτική Αρχή πήγε να αλλοιώσει συνειδήσεις με της οικοσκευές»

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στην ευθύνη της δημοτικής αρχής όσον αφορά τις οικοσκευές: «Η ευθύνη βαρύνει την δημοτική αρχή που πήγε να αλλοιώσει συνειδήσεις με τις οικοσκευές, για να έχει το επιθυμητό εκλογικό αποτέλεσμα».

Και συνέχισε: «Έχει περάσει ενάμισι χρόνος από τους σεισμούς και ακόμα περιμένουμε τον δήμαρχο να βγει δημόσια και να πει ποιοι βοήθησαν την Κεφαλονιά. Δεν πρόκειται να σταματήσω να ζητάω τον κατάλογο αυτό. Περιμένω να βγει δημόσια και να αναφέρει τους ευεργέτες την Κεφαλονιά».

Όσον αφορά τα πεπραγμένα του 2014 ο κ. Μιχαλάτος ήταν σαφής:

«Είδατε το 2014 να γίνεται σε τοπικό επίπεδο κάτι θετικό; Υπάρχει κάτι που έχει καταγράφει θετικό στην Κεφαλονιά; Δεν υπάρχει τίποτα, γιατί πολύ απλά δεν καταφέρατε να κάνετε τίποτα... Δεν καταφέρατε να επουλώσετε τις πληγές της Παλικής που υπάρχουν και θα υπάρχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα».
Για την λειτουργία των σπηλαίων και των παραλιών

«Οι παραλίες οι Μύρτος και ο Πλατύς Γιαλός, το 2014 μπήκαν μέσα. Να μιλήσουμε για τις απευθείας αναθέσεις ; Η δημοτική αρχή δεν προσπάθησε να κάνει διαγωνισμούς για να έχουμε οικονομία στην λειτουργία του δήμου. Έπρεπε να κάνατε διαγωνισμούς, αλλά ούτε εκεί πορευτήκατε σωστά. Ποιο προσωπικό πήρατε στις επιχειρήσεις ακλουθώντας την διαδικασία του ΑΣΕΠ; Στο θέμα διαφάνειας δεν τα πήγατε καλά... Κοιτάξατε με αλαζονεία να μην μπουν τα άτομα που πρότεινε η αντιπολίτευση στις επιτροπές του δήμου. Δεν ακολουθήσατε την σωστή διαδικασία και δικαιωθήκαμε σε αυτό. Αποφασίσατε αυθαίρετα να μην εκπροσωπείται η αντιπολίτευση στην Διαδημοτική που διαχειρίζεται πολλά εκατομμύρια. Η έπαρση που κερδίσατε τις εκλογές σας , έκανε να μην υπολογίζεται τους νόμους .

Δεν έχετε ούτε διάθεση, ούτε όραμα

Σε κάθε δημοτική αρχή πρέπει να υπάρχει όραμα. Και εσείς δεν έχετε ούτε όραμα ούτε διάθεση και δεν υπάρχουν δικοί μου και δικοί σου και έχουν δικαίωμα όλοι να εργάζονται για τον δήμο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με ολόκληρη την τοποθέτηση του Θεόφιλου Μιχαλάτου.

https://www.youtube.com/watch?v=q_5H18NQxCQ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250