Ευχαριστήρια της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου για την Λιτανεία της Ιεράς εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου Δραπάνου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 19:54

Ευχαριστήρια της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου για την Λιτανεία της Ιεράς εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου Δραπάνου

Η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου μετά την μεγαλειώδη Λιτανεία της Ιεράς εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου Δραπάνου, πολιούχου της πόλεως του Αργοστολίου πρωτεύουσας της Κεφαλλονιάς ,ευχαριστεί για την κατανόηση που επέδειξε και μας επέτρεψε να διέλθουμε από την γέφυρα, την κατασκευαστική εταιρεία «Μαρούλης» . Η χάρη της Παναγίας μας βοήθησε και άτυπα διήλθε η Ιερά εικόνα Της από την γέφυρα .

Ευχαριστούμε ολόθερμα για την παρουσία και την συμμετοχή στην επιτυχία της λιτανείας την φιλαρμονική του Δήμου μας,τον Πρόεδρο της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ
κ. Άγγελο Κωνσταντάκη ,τον μαέστρο, και τους μουσικούς ,την Πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων κ. Ευρώπη Μοσχονά για την ωραία εικόνα που προσετέθη στην Λιτανεία με την παρουσία τους αλλά και την μεγάλη βοήθεια που πρόσφεραν στην τήρηση της τάξεως , επίσης όλα τα μέλη τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και τους μετόχους του ΚΤΕΛ οι οποίοι πάντοτε σε κάλεσμα για προσφορά τους για τα κοινά της πόλεως μας είναι αρωγοί, τους αδελφούς Βινιεράτου που βοήθησαν στην μεταφορά του θρόνου, του αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου για την συμβολή τους στην μεταφορά των εξαπτέρυγων κάτι που επί σειρά ετών δεν γινόταν στην λιτανεία, ευχαριστούμε επίσης τον Ιερό κλήρο, τους ψάλτες αλλά και όσους μετέφεραν την Παναγία μας.

Τέλος ευχαριστούμε τα σώματα ασφαλείας, Αστυνομία ,Λιμεναρχείο, και όλο το προσωπικό τους που παρευρεθεί και τήρησε την τάξη συμβάλλοντας στην επιτυχία.

Θα ήταν παράλειψη μας εάν δεν αναφερθούμε στον Ιερέα Φώτιο Γαβριελάτο και στο προσωπικό της εκκλησίας Δραπάνου οι οποίοι παρουσίασαν την εκκλησία μας στην αρμόζουσα μορφή που πρέπει να έχει.

Ευχόμαστε και παρακαλούμε την Μεγαλόχαρη να δίνει σε όλους μας υγεία και δύναμη για να την δοξάζουμε πάντοτε.

Για την Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ