Τιμήθηκε ο «καπετάνιος» για το Μπαστούνι (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 23:01

Τιμήθηκε ο «καπετάνιος» για το Μπαστούνι (εικόνες + video)

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο Μπαστούνι, η τελετή με τιμώμενο πρόσωπο τον πρώην Νομάρχη Διονύση Λευκαδίτη. Στη τελετή, τοποθετήθηκε μαρμάρινη επιγραφή η οποία αναφέρει «Το έργο εντάχθηκε και χρηματοδοτήθηκε επί Νομαρχιακής θητείας Διονυσίου Λευκαδίτη», για την συνεισφορά του "καπετάνιου" στην ολοκλήρωση του έργου.

Στις ομιλίες τους τόσο ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, όσο και ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος, έπλεξαν το εγκώμιο του «καπετάνιου», ενώ άφησαν σαφείς αιχμές κατά προηγούμενων αρχών της τοπικής αυτοδιοίκησης, για έργα που κόστισαν, αλλά δεν υλοποιήθηκαν, υπονοώντας την μαρίνα Αργοστολίου. «Έχουμε και άλλα έργα όπισθεν μας που δαπανήθηκαν εκατομμύρια, αλλά είναι άχρηστα» ήταν τα λόγια του Αλέξανδρου Παρίση για την μαρίνα Αργοστολίου.

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης ο πρώην Περιφερειάρχης Σωτήρης Βόσδου, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, ενώ ο ίδιος ο Διονύσης Λευκαδίτης στην ομιλία του, δεν έκρυψε την συγκίνησή του για την τιμή που του έγινε, ευχαριστώντας όλους και έναν έναν ξεχωριστά όσους τον στήριξαν και παρέστησαν στην τελετή.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν, συγγενείς και φίλοι του «καπετάνιου», πρώην συνεργάτες, αλλά και μέλη της δημοτικής αρχής.

Γιώργος Χαλαβαζής


Ετικέτες: