Η Κεφαλονιά συμμετέχει στους επετειακούς εορτασμούς της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 05:35

Η Κεφαλονιά συμμετέχει στους επετειακούς εορτασμούς της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας

Με ιδιαίτερη τιμή ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης παρέλαβε Πρόσκληση από τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα H.E.Mr.Zou Xiaoli για τη συμμετοχή της Κεφαλονιάς στην Επίσημη Δεξίωση, με την ευκαιρία της επετείου των 66 ετών από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Η Δεξίωση έγινε στους κήπους της Πρεσβευτικής Κατοικίας στο Παλαιό Ψυχικό και τον κ.Παρίση εκπροσώπησε ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον κ.Πρέσβη για την Τιμητική Πρόσκληση, όπως και για την επίσκεψή του στην Κεφαλονιά την περίοδο των Σεισμών και επιβεβαίωσε το διαρκές ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για την περαιτέρω ανάπτυξη των συνεργασιών με την Κίνα σε επενδυτικό, πολιτιστικό, επιχειρηματικό και τουριστικό επίπεδο.

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους κορυφαία Στελέχη και Παράγοντες της Πολιτικής και Πολιτειακής Ηγεσίας της Χώρας μας και πλήθος προσωπικοτήτων των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Ο κ.Πρέσβης ευχαρίστησε τον κ.Κεκάτο για την εκπροσώπηση της Κεφαλονιάς στην ιστορική Επέτειο των εορτασμών της Χώρας του και παρουσίασε στους καλεσμένους ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, που άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων σε όλους τους συμμετέχοντες.