Σ. Κουρής: "Δικαιωματικά η προβλήτα για τα κρουαζιερόπλοια στο Αργοστόλι ειναι εργο του νομάρχη Διονυσίου Λευκαδίτη"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 18:57

Σ. Κουρής: "Δικαιωματικά η προβλήτα για τα κρουαζιερόπλοια στο Αργοστόλι ειναι εργο του νομάρχη Διονυσίου Λευκαδίτη"

Επειδή συμμετέχω στα κοινά απο το 1982 γνωρίζω πολυ καλά περισσότερο απο τον καθένα τι εχει γίνει στον τόπο μου σε Δημοτικό και Νομαρχιακό επίπεδο. Αποψή μου ειναι οτι εχει γίνει μεγάλη προσπάθεια και μεγάλα ή μικρά έργα διαχρονικά απο κάθε έναν που βρέθηκε σε κάθε μορφής τοπική εξουσία για την ανάπτυξη του τόπου μας .

Πεποίθηση μου ειναι οτι τα έργα γίνονται για την εξυπηρέτηση και ανάπτυξη του τόπου μας και ανήκουν στους πολίτες και με αυτή την αρχή πολιτεύτηκα και αυτο πιστεύω .

Όλοι μας είμαστε υπηρέτες των πολιτών μας και η δική μου τουλάχιστον ικανοποίηση ηταν και ειναι να υλοποιώ έργα που παρέλαβα , έργα που σχεδίασα και υλοποίησα και έργα που παρέδωσα στους επόμενους που ειλικρινά πάντα εκφράζω την ευαρέσκειά μου για την συνέχιση των έργων αυτών .

Ειναι γεγονός όμως , με τις σημερινές συνθήκες , οτι απο την στιγμή που οραματίζεται κάποιος ενα εργο , μεγάλο ή μικρό , μπορεί να περάσουν και δέκα χρονια για να αρχίσει να υλοποιείται και με την προϋπόθεση να υπάρχει συνεχεια και συμφωνία για την σπουδαιότητα και την χρησιμότητά του .

Επίσης ειναι γεγονός οτι διαχρονικά έχουν ξεκινήσει δεκάδες μελέτες για έργα οι οποίες έμειναν στα συρτάρια είτε γιατι άλλαξε η αρχή είτε γιατι όταν τελείωσε η μελέτη είχαν αλλάξει οι συνθήκες είτε γιατι δεν βρέθηκε η ανάλογη χρηματοδότηση .

Το γεγονός όμως με την προβλήτα Κρουαζιεροπλοίων ειναι οτι ο Νομάρχης Δ. Λευκαδίτης ειναι αυτός που απο το Μάστερ Πλαν του λιμανιού του Αργοστολίου που παρέλαβε έδωσε την εντολή για να γίνει η μελέτη στον συγκεκριμένο χώρο , επέβλεψε προσωπικά τις αδειοδοτήσεις σε κάθε υπουργείο , πρότεινε την μελέτη για χρηματοδότηση στο Γ ´ ΚΠΣ και έλαβε την χρηματοδότηση απο τον ΓΓ της ΠΙΝ , προκυρηξε το εργο και υπέγραψε την σύμβαση με τον εργολάβο για να ξεκινήσει το εργο .

Και για ολα αυτά και πολλα αλλα έργα λοιδορήθηκε απο την παράταξή του καί έχασε τις Νομαρχιακές εκλογές του 2006 .

Δικαιωματικά λοιπόν το εργο αυτο έγινε επί νομαρχίας Δ. Λευκαδίτη .

Μερικοί μικρόνοες , μικρόψυχοι , επώνυμοι και ανώνυμοι δεν μπορούν να υποβαθμίσουν την θέληση , την προσπάθεια και τα έργα του Δ. Λευκαδίτη .

Σωτήρης Κουρής

Τ. Αντιπεριφερειάρχης

Κεφαλληνίας και Ιθάκης




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250