Σχεδιασμός και υλοποίηση υποδομών πρόσβασης ΑΜΕΑ στην παραλία της Σκάλας

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 00:34

Σχεδιασμός και υλοποίηση υποδομών πρόσβασης ΑΜΕΑ στην παραλία της Σκάλας

"Σχεδιασμός και υλοποίηση παρεμβάσεων για την διαμόρφωση υποδομών πρόσβασης ΑΜΕΑ στην παραλία της Σκάλας της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, στα πλαίσια υλοποίησης της Δράσης 3.1.4 του έργου Νο-Barrier " με Προϋπολογισμό 73.800,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α (23%) και κριτήριο κατακύρωσης την προσφορά με την χαμηλότερη τιμή.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διενεργεί πρόχειρο ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό για την ανάδειξη του αναδόχου του έργου: "Σχεδιασμός και υλοποίηση παρεμβάσεων για την διαμόρφωση υποδομών πρόσβασης ΑΜΕΑ στην παραλία της Σκάλας της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, στα πλαίσια υλοποίησης της Δράσης 3.1.4 του έργου Νο-Barrier " με Προϋπολογισμό 73.800,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α με κριτήριο κατακύρωσης την προσφορά με την χαμηλότερη. Το έργο αφορά τα ακόλουθα αντικείμενα :

Α Φάση : Σχεδιασμός παρεμβάσεων για την διαμόρφωση υποδομών πρόσβασης ΑΜΕΑ στην παραλία της Σκάλας της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς.
Β Φάση : Υλοποίηση παρεμβάσεων για την διαμόρφωση υποδομών πρόσβασης ΑΜΕΑ στην παραλία της Σκάλας της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς.

Η ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών είναι η ημέρα διενέργειας του διαγωνισμού 09-10-2015 και ώρα 11:00π.μ., η ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι η 09.10.2015 και ώρα 12:00π.μ. Εγγύηση συμμετοχής δεν απαιτείται. Ειδικοί περιορισμοί συμμετοχής δεν υπάρχουν. Το χρονικό διάστημα της προσφοράς είναι για τρείς μήνες από την επομένη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού. Δεν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα-Ιταλία 2007-2013 με κωδικό έργου I1.3.3, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) σε ποσοστό 75% και το Ελληνικό Δημόσιο κατά 25%.

To πλήρες κείμενο της διακήρυξης διατίθεται στην δικτυακή πύλη της υπηρεσίας: www.pin.gov.gr και στο ΚΗΜΔΗΣ.
Περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες για τη διακήρυξη δίδονται στο
τηλ: 26713.60589, φαξ: 26710.28078, ηλ. ταχυδρ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αρμόδιοι υπάλληλοι κ. Σπαθής Ευάγγελος και κ. Μηνάς Κλαουδάτος, τμήμα προμηθειών της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, Διοικητήριο, Αργοστόλι, Τ.Κ. 28 100, Κεφαλονιά.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ