Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπάλληλων Δήμου Κεφαλονιάς απαντά στην καταγγελία του ΚΚΕ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 12:31

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπάλληλων Δήμου Κεφαλονιάς απαντά στην καταγγελία του ΚΚΕ

Με αφορμή την αρ168/15 απόφαση του ΔΣ που αφορά τον καθορισμό ωραρίου εργασίας σε 12 ωρη βάση των υπηρεσιών του Δήμου Κεφαλονιάς , ο κ. Γκισγκίνης με κλιμάκιο του ΚΚΕ , κατά την προεκλογική επίσκεψή τους στο χώρο του ΞΕΝΙΑ ,που στεγάζονται δημοτικές υπηρεσίες , για να μιλήσουν στους εργαζόμενους κατηγόρησαν τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γιάννη Μικελάτο που ήταν παρών , ότι δίνουμε ανοχή στη Δημοτική Αρχή και λαμβάνει αποφάσεις με τις ευλογίες του Συλλόγου μας , « Το νέο κυβερνητικό συνδικαλισμό» όπως μας αποκαλεί.

Δηλώνουμε ότι ο σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς & Ιθάκης δεν ανήκει σε καμιά κομματική παράταξη , δεν επηρεάζεται από κανέναν και το μοναδικό κόμμα που προσπαθεί να χρωματίσει το Σύλλογο είναι το ΚΚΕ.

Ενημερώνουμε ξανά τους συναδέλφους ότι η καταγγελία του ΚΚΕ είναι ψευδής και το θέμα που αφορά την προαναφερόμενη απόφαση είναι καθαρά διαδικαστικό, σύμφωνα με την νομοθεσία (άρθρο 36 Ν 3584/2007 ) , με την ρητή διευκρίνιση ότι δε θα θίγει το νομικό καθεστώς του ωραρίου και του πενθημέρου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης Μικελάτος                     Σταματούλα Τσιμάρα




00 inkefalonia general ad 300X250