Ανοικτή επιστολή Θόδωρου Φλωράτου προς κάθε συμπατριώτη Κεφαλονίτη και Θιακό

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 15:10

Ανοικτή επιστολή Θόδωρου Φλωράτου προς κάθε συμπατριώτη Κεφαλονίτη και Θιακό

Αγαπητοί συμπατριώτες Τση 20 του Σεπτέμβρη μας καλούνε και πάλι οι πολιτικοί για να τους δώσουμε την εντολή για να μας σώσουν ,όπως ξανακάνανε και πριν, και εμείς αφού πρώτα φαγωθούμε μεταξύ μας και βγάλουμε τα εσώψυχα μας ο ένας για τον άλλο θα πάμε μπροστά από την κάλπη ,και άλλοι θα βγάλουμε από τον κόρφο μας το ψηφοδέλτιο που κρύβαμε κόντρα στην υπόδειξη των πολιτικάντηδων αλλά οπωσδήποτε σύμφωνο με την συνείδηση μας, άλλοι θα βάλουμε το ψηφοδέλτιο που μας έδωσαν ,και άλλοι ως υπεύθυνοι πολίτες θα πράξουμε το καθήκον μας.

Συμπατριώτες

Και στις τρεις πιο πάνω περιπτώσεις το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

Η ώρα της κάλπης είναι ώρα ευθύνης ,ώρα θύμησης, ώρα πληρωμής.

Έχουμε ευθύνη απέναντι στον εαυτό μας ,τα παιδιά μας, τον γείτονα, τον φίλο και θα πρέπει να ξέρουμε το λάθος στην κάλπη είναι λάθος για όλους.

Πρέπει να θυμηθούμε αυτούς που μας θεώρησαν ότι είμαστε κατώτερης λογικής για να μην το πω όπως το λέμε καθημερινά (μα.......), προκειμέμου να κάνουν την δουλειά τους και να γεμίσουν τη τσέπη τους.

Πρέπει να θυμηθούμε όλους αυτούς που ήταν κοντά μας την ώρα της διεκδίκησης και του αγώνα με την γροθιά σηκωμένη .

Πρέπει να θυμηθούμε όλους τους ατσαλάκοτους γραβατωμένους στις λειτανίες, στους χορούς ,και στους χώρους προβολής, αλλά πάντα απόντες στις διεκδικήσεις.

Πρέπει λοιπόν να ανταμείψουμε και να τους πληρώσουμε όλους σύμφωνα με αυτά που έπραξαν και ΕΣΕΙΣ γνωρίζετε Θιακοί και Κεφαλλονίτες ντόπιοι και ετεροδημότες τα πεπραγμένα ενός εκάστου δεν χρειάζεστε υποδείξεις και θυμητικό έχετε και μυαλό διαθέτετε.

Μην περιμένετε να σας χαρίσει κανένας τίποτα εξ άλλου μας έχουν εξασφαλίσει την ευμάρεια και την καλοπέραση για τα επόμενα πενήντα χρόνια οι πολιτικοί μας. Τουλάχιστον ας αναγνωρίσουμε την ειλικρίνεια, την ταπεινότητα, τον αγώνα ,την διεκδίκηση ,είναι εύκολο να το διακρίνετε υπάρχει αρχειακό υλικό, φωτογραφίες αδιάψευστοι μάρτυρες.

Καλή ψήφο

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΛΩΡΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ




00 inkefalonia general ad 300X250