Ευχαριστήριος επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 06:21

Ευχαριστήριος επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και στην εποχή της αμφισβήτησης και της αρνητικής κριτικής των πάντων θα ήθελα να επισημάνω την υπευθυνότητα και την αδιάκοπη προσπάθεια δύο ανθρώπων που έδωσαν λύση σε ένα πρόβλημα που βασάνιζε τόσο εμένα όσο και πολλούς άλλους ανθρώπους εδώ και τρία χρόνια. Πρόκειται για την επίλυση του προβλήματος Έκδοσης Οριστικού Παραχωρητηρίου για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλλονιάς του 1953.

Συγκεκριμένα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλονιάς Παναγή Δρακουλόγκωνα ο οποίος έλυσε με δική του πρωτοβουλία το κενό νόμου που δημιουργήθηκε με το σύστημα <<Καποδίστριας>> και προέβη στη σύσταση Κτηματικής Ομάδας έτσι ώστε να δοθούν τα Οριστικά Παραχωρητήρια σε όλους όσους δεν τα είχαν πάρει.


Οι αδιάκοπες προσπάθειές του, η ευσυνειδησία του και η συνεχής ενασχόλησή του, παρά το φόρτο εργασίας του, με την υπόθεση οδήγησαν στην έγκαιρη και έγκυρη επίλυσή του.

Θεωρώ λοιπόν ότι τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να αποτελέσουν πρότυπο για όλους όσους ασχολούνται με τη δοίκηση έτσι ώστε όλοι εμείς οι απλοί πολίτες να έχουμε τη βεβαιότητα ότι τα προβλήματά μας και θα εισακούγονται και θα επιλύονται!!!

Σας ευχαριστώ πολύ

Με εκτίμηση

Καλλιόπη Καλογηράτου