Ο Διονύσης Αραβαντινός, το γηροκομείο Ληξουρίου και η νωθρότητα της Δημοτικής Αρχής

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 10:00

Ο Διονύσης Αραβαντινός, το γηροκομείο Ληξουρίου και η νωθρότητα της Δημοτικής Αρχής

Το θέμα της σύσκεψης όλων των φορέων υπό την αιγίδα του ΔΣ του Γηροκομείου Ληξουρίου και παράλληλα σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα το Γηροκομείο, έθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης με την "Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά", Διονύσης Αραβαντινός, στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

Με δεδομένο ότι το γηροκομείο έχει μία μακρά διαδρομή προσφοράς στο επίπεδο κοινωνικής πρόνοιας και αυτή όπως έχει τονιστεί στην ανακοίνωση της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά», του πρέπει απρόσκοπτα να συνεχίσει τη λειτουργία του.

«Το θέμα ετέθη εκτός ημερησίας διάταξης και δεν έγινε δεκτή η πρόταση του θέματος. Δυστυχώς, οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας συμπεριλαμβανομένων και αυτών από την Παλίκη, ψήφισαν να μην συζητηθεί» τόνισε ο Αραβαντινός.

Επίσης, ο Διονύσης Αραβαντινός κατήγγειλε τη δημοτική αρχή για νωθρότητα και αδιαφορία, που, για την περιοχή της Παλικής, έχει φθάσει σε ιστορικά χαμηλά.

Συγκεκριμένα απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Γιώργο Τζωρτζάτο, τον κατηγόρησε για «απαράδεκτη ολιγωρία στην αποκατάσταση των προβλημάτων που εμφανίζονται στο πόρτο του Ληξουρίου και για εικόνες που ισοδυναμούν με τουριστική δυσφήμηση και παρακμή για την περιοχή» (φωτιστικά σώματα υπό κατάρρευση από την σκουριά, καλαθάκια σκουπιδιών δεμένα με συρματάκι πάνω στα φωτιστικά σώματα, λαμπτήρες σβησμένοι, φώτα στις πέτρες μέχρι το φανάρι ανύπαρκτα και κατεστραμμένα, παγκάκια διαλυμένα).

Οι δικαιολογίες που του εξέθεσε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, δεν αντέχουν σε κανέναν σχολιασμό...




00 inkefalonia general ad 300X250