Επίσκεψη Εκπαιδευτικών από την Κύπρο στο Δημαρχείο Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 06:18

Επίσκεψη Εκπαιδευτικών από την Κύπρο στο Δημαρχείο Κεφαλονιάς

Την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς, ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος, εκ μέρους του Δημάρχου κ.Αλέξανδρου Παρίση είχε την τιμή να υποδεχθεί τον Πρόεδρο κ.Γ.Λουκά και τα Μέλη του Συνδέσμου Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Κύπρου, που πραγματοποιούν επίσκεψη στην Κεφαλονιά.

Ο κ.Κεκάτος, αφού ευχαρίστησε την Οικογένεια των Εκπαιδευτικών για την επιλογή τους να επισκεφθούν το Νησί, αναφέρθηκε επιγραμματικά στις ιστορικές, πολιτιστικές και τουριστικές σχέσεις της Κεφαλονιάς με την Κύπρο.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τη συμμετοχή του Νησιού στην Τουριστική Έκθεση «Φιλοξένια» στη Λευκωσία, τη συνεργασία με το Δήμαρχο Κερύνειας κ.Γλαύκο Καριόλου και την Τελετή Αδελφοποίησης του Λυκείου Ελληνίδων Αργοστολίου με το Λύκειο Ελληνίδων Αμμοχώστου.

Οι Κύπριοι Εκπαιδευτικοί,μέσω του Προέδρου τους ευχαρίστησαν για την εγκάρδια και φιλόξενη υποδοχή και αναφέρθηκαν στις πολύ καλές εντυπώσεις των από τις φυσικές ομορφιές του Νησιού.

Τη συνάντηση τίμησε με την παρουσία του ο Δημοσιογράφος κ.Σπύρος Αλεβιζόπουλος, ο οποίος και προσέφερε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Την ταξιδιωτική επιμέλεια του Συνδέσμου είχε η κ.Χαραλαμπία Παρπέρη, Διευθύντρια του Love Island Travel στη Κύπρου.

Τέλος, ο κ.Κεκάτος προσέφερε συμβολικά δώρα και τουριστικό ενημερωτικό υλικό.




00 inkefalonia general ad 300X250