O ΦΙ.Κ.Ο. για την γραμμή Σάμη – Ιθάκη- Πάτρα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 11:08

O ΦΙ.Κ.Ο. για την γραμμή Σάμη – Ιθάκη- Πάτρα

Μετά την είδηση υποβολής αίτησης για την κάλυψη της γραμμής Σάμη – Ιθάκη- Πάτρα, οργιάζουν οι φήμες και οι δημοσιογραφικές πληροφορίες για ενέργειες κάποιων αντίθετων προς την γραμμή συμφερόντων, προκειμένου να μην ευδοκιμήσει (πάλι!) το σχετικό αίτημα.

 

Ελπίζοντας ειλικρινά η φημολογία αυτή να μην είναι αληθής, εφιστούμε την προσοχή στην κ. Βουλευτή, στον κ. Περιφερειάρχη και στον κ. Δήμαρχο, ώστε να αποτρέψουν κάθε τυχόν πρόσκομμα στην δρομολόγηση πλοίου.

Τα «παιχνίδια» με το σοβαρότατο θέμα της επικοινωνίας του νησιού πρέπει επιτέλους να σταματήσουν!

Παράλληλα καθίσταται περισσότερο παρά ποτέ επίκαιρο το αίτημα για συζήτηση του θέματος της αποκατάστασης της γραμμής Σάμης – Ιθάκης – Πάτρας το οποίο οι ΦΙ.Κ.Ο. έχουν καταθέσει στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, από 15 Φεβ 2015 και ουδέποτε τέθηκε ως θέμα συζήτησης, παρά την περί του αντιθέτου δέσμευση-υπόσχεσή του.

Εδώ και τώρα συζήτηση του θέματος, ώστε ο Δήμαρχος και η δημοτική Αρχή να αποδείξουν ότι σέβονται τον Λαό της Κεφαλλονιάς και της Ιθάκης, εργάζονται για τις ανάγκες τους και δεν υπηρετούν οποιαδήποτε άλλα συμφέροντα αντιστρατεύονται το παλλαϊκό αίτημα αποκατάστασης της γραμμής Σάμης – Ιθάκης- Πάτρας.

Από το γραφείο τύπου των ΦΙ.Κ.Ο.




00 inkefalonia general ad 300X250