Γιώργος Καλούδης: «Το ΟΧΙ ωφελεί την Επτάνησο και τον λαό»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 11:44

Γιώργος Καλούδης: «Το ΟΧΙ ωφελεί την Επτάνησο και τον λαό»

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Κ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΦΙΚΩΝ, ΑΣΗΜΙΚΩΝ & ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ Κ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΔΗΦΑΓΟΣ ΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΩΝ   ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Κέρκυρα   2 Ιούλη 2015 Α. ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑ Αηδία προκαλεί το γεγονός που ολόκληρη η Νέα Δημοκρατία το ψευτο-ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι των ολιγαρχών του πλούτου και φυσικά τα ΚΑΝΑΛΙΑ των ολιγαρχών  εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους που κλήθηκε ο λαός να αποφασίσει με δημοψήφισμα για ένα σοβαρό του θέμα !

Πρέπει (κατ΄αυτούς) για όλα να αποφασίσουν οι ολιγάρχες μέσω των κοτσαμπάσηδων-φερέφωνών τους, χωρίς εμάς, δήθεν για εμάς και βέβαια σε βάρος των συμφερόντων μας ! Υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα δημοκρατίας σε αυτή τη χώρα ! Εδώ υπάρχει μία τηλεοπτική χούντα ! Ενώ σε όλη την Ευρώπη όλοι οι λαοί κλήθηκαν με δημοψήφισμα να αποφασίσουν και για την Ευρωπαική Ένωση και για τη συμμετοχή τους στο ΕΥΡΩ, εδώ απαγορεύεται: ότι πουν οι κοτσαμπάσηδες της Αθήνας !

Ολόκληρη η υφήλιος ασχολείται με τη χρεωκοπία της Ελλάδας από το 2010, με εξάρσεις δημοσιότητας. Το δημοψήφισμα της 7ης Ιουλίου 2015 είναι καθημερινό θέμα παγκοσμίως. Το νεοελληνικό κράτος είναι χρεωκοπημένο από το 2010. Είναι η 4η χρεωκοπία σε 160 χρόνια. Η χρεωκοπία είναι δεδομένη όταν ζητάς σαν ναρκομανής τις δόσεις σου από το 2010 και ας είναι νοθευμένες και ας παίρνουν τα ασημικά και τα κειμήλια της οικογένειάς σου.

H ψήφος αυτή δεν αφορά τα συμφέροντα της κρατούσας τάξης, αφορά πρωτίστως τα συμφέροντα της νέας γενιάς τα συμφέροντα των επόμενων ΔΥΟ ΓΕΝΕΩΝ, των αγέννητων παιδιών !

Β. Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΙΤ- ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ

-Πριν από ένα μήνα ο HerrShc`o`uble,

-πριν από μία εβδομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο ο αρχηγός των Ελεύθερων Δημοκρατών και πρώην Πρωθυπουργός του Βελγίου GueFerhgofstad,

- την ίδια μέρα στο TV5 ο Γάλλος Πρωθυπουργός,

-χτες στην Ομοσπονδιακή Βουλή της Γερμανίας ο αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών Gabriel, μίλησαν καθαρά για την διεφθαρμένη πολιτική ελίτ της Αθήνας και την ασύδοτη οικονομική ολιγαρχία της χώρας ως βασική υπαίτια της καταστροφής της Ελλάδας ! Και δεν ιδρώνει το αυτί τους. Εκεί συνεχίζουν ! Όπως οι εκτελεστές !

Γ. ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΥΡΙΖΑ

Όπως είχα πει στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβούλιου Ιονίων Νήσων στις 27 Απρίλη 2015, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έκανε σοβαρά λάθη: Τα τρία σημαντικότερα: 1)Δεν έβαλε τους ολιγάρχες των 15 κρατικοδίαιτων αθηναικών καναλιών ( μία ολόκληρη Αγγλία των 80 εκ. κατοίκων έχει μόνον 5 κανάλια) να πληρώσουν τα δισεκατομμύρια ευρώ που οφείλουν σε ΙΚΑ , Εφορία κλπ και δεν προκήρυξε άδειες συχνοτήτων. Τώρα είναι ξανά πρωταγωνιστές στη τρομοκρατία και στη συσκότιση του λαού ! Ζούμε έντονα την δικτατορία των Τηλεοπτικών Καναλιών των Ολιγαρχών που έχουν φερέφωνα- «πολιτικούς» είναι ταυτόχρονα συναλλασσόμενοι με το Κράτος και τα κανάλια τους και οι εφημερίδες τους επί 25 χρόνια τρέφονται με την εισφοροδιαφυγή και τη χρηματοδότησή τους με κρατικές διαφημίσεις και τραπεζικές διαφημίσεις, δηλ. με τη δημιουργία δημοσιοοικονομικών ελλειμμάτων, 2) Δεν έβαλε χέρι για να επιστρέψουν οι καταθέσεις των 300 δις ευρώ από την Ελβετία ούτε αξιοποίησε τη λίστα Λαγκάρντ και 3) Άργησε πολύ να προκηρύξει το δημοψήφισμα. Από τις 20 Φλεβάρη είχε αντιληφθεί που πήγαιναν τα πράγματα. Και δεν ενημέρωσε έγκαιρα τον λαό. Δεν προκηρύσσονται δημοψηφίσματα ή εκλογές ποτέ μέσα στο καλοκαίρι, ποτέ όταν έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος, ποτέ χωρίς νάχει εξασφαλισθεί ρευστότητα .

Αλλά και αυτή η κυβέρνηση Τσίπρα δεν είπε όλη την αλήθεια στον λαό,ούτε κινητοποίησε τον λαό στην οικονομική αναγέννηση, ότι δηλ. χρειάζεται να δοθεί έμφαση στη παραγωγή και στον τουρισμό, να παράγει περισσότερο αυτός ο τόπος. Να μπορεί ο λαός να τρέφεται περισσότερο με προιόντα που παράγονται εδώ για να μειωθούν οι εισαγωγές και να παράγεται περισσότερος πλούτος ! ¨Επαθε τηλεορασίτιδα! Όλοι οι υπουργοί από το πρωί μέχρι το βράδυ έδιναν …τηλεθέαση και διαπιστευτήρια στο Mega και στο SKY, που τώρα …τους ανταμείβουν μια χαρά !

Δ. ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Το πρόβλημα του νεοελληνικού κράτους είναι πρωτίστως πολιτιστικό και πολιτικό !

Έχουν τόσο θράσος οι εκφραστές του κλεπτοκρατικού συστήματος της Αθήνας με τη χώρα 40 χρόνια στην Ευρώπη και αντί να την έχουν κάνει μία Ευρωπαική χώρα, μιλάνε σήμερα για Ευρωπαική προοπτική της χώρας, δηλ.ομολογούν ότι για 40 χρόνια στην Ευρώπη δεν έκαναν τίποτα για να γίνει ευρωπαικό κράτος, και πρέπει να γίνει ευρωπαική ! Η απόλυτη αποτυχία τους ! Δεν έχουν το δικαίωμα να ομιλούν !

Ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία με τα Ζάπειο1, Ζάπειο2, Ζάπειο3 κοιμήθηκαν αντιμνημονιακοί και ξύπνησαν Μερκελικοί ! Ο ορισμός της πολιτικής απάτης του λαού. Εάν δεν αλλάξει το Σύνταγμα για να δημεύεται η περιουσία των κλεπτών και των πολιτικών απατεώνων, δεν υπάρχει ούτε 1% πιθανότητα να γίνει ποτέ ευρωπαική χώρα το νεοελληνικό κράτος ! Θα παραμείνει αφρικανικό !

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός από τον αγώνα για το ΟΧΙ στη Κέρκυρα είναι απόντες οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σαμοίλης και Βάκη, ο Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Γαλιατσάτος και ο Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ και γενικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι απόντα από το να εξηγήσουν στον λαό τις συνέπειες του ΟΧΙ και τις συνέπειες του ΝΑΙ.

Ε. ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΙ

Όσοι ψηφίσουν ΝΑΙ να ξέρουν ότι λένε για 50 χρόνια :

Ναι στο χάρισμα των Διεθνών Αεροδρομίων και Λιμανιών των Επτανήσων στο Γερμανικό Κράτος για 50 χρόνια και την έλλειψη κάθε ελέγχου στη τιμολογιακή πολιτική που μπορεί να διώξει μόνιμα τον τουρισμό από τα Νησιά μας !

Ναι στους κλεπτοκράτες της διεφθαρμένης ελίτ της Αθήνας, ναι στο κλέψιμο, ναι στις καταθέσεις τους των 300 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Ελβετία !

Ναι και σε άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων !

Ναι στον πρόωρο θάνατο λόγω έλλειψης φαρμάκων, γαζών, γιατρών από τα Νοσοκομεία !

Ναι στη κατάργηση και άλλων δικαιωμάτων, ναι στην εξαφάνιση των δικηγόρων, μηχανικών, γιατρών !

Ναι στην άμεση αύξηση του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα, γεγονός που θα διώξει τον τουρισμό προς Τουρκία, κλπ αγορές, και ταυτόχρονα θα οδηγήσει ες χρεωκοπία τους μικροιδιοκτήτες και ξενοδόχους και οι πολυεθνικές αλυσίδες θα αρπάξουν για μία μπουκιά ψωμί !

Ναι στην εξαφάνιση των όσων αγροτών έμειναν !

Ναι στη λεηλασία των σπιτιών μας και των μαγαζιών μας με πλειστηριασμούς για ένα κομμάτι ψωμί: Θα τα χαρίσουν στους δικούς τους στο 1/6 της αξίας τους το 2010 ! δηλ. λένε ναι στην Ελλάδα-νεοαποικία των Γερμανών και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για σχέσεις με ΗΠΑ-Αγγλία κλπ !

Επαναλαμβάνω ότι εμείς οι Επτανήσιοι δεν ανήκομεν εις την Ευρώπη αλλά είμαστε Ευρωπαίοι εδώ και εκατονταετίες, διότι εμείς γνωρίσαμε και την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό, άγνωστα θέματα στην άλλη Ελλάδα !

Διευκρινίζω για πολλοστή φορά ότι τα συμφέροντά μας ως Κερκυραίων, ως Επτανησίων είναι στην Ευρώπη και όχι στην Ανατολή, διότι από την Ευρώπη προέρχεται ο τουρισμός μας, και τα συμφέροντά μας είναι διαφορετικά από αυτά του κλεπτοκρατικού συστήματος της Αθήνας !

Άλλο όμως Ευρώπη και άλλο Γερμανική Ευρώπη !

ΣΤ. ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΧΙ

Είναι εντυπωσιακό που η παραπάνω γερμανοκρατούμενη κλεπτοκρατική ελίτ της Αθήνας έχει αποκρύψει από το λαό την ορατή αλλά κομψή σύγκρουση ΗΠΑ και Γερμανίας !

Και με το ΟΧΙ στην Ευρώπη θα μείνουμε, πολύ περισσότερο που οι ΗΠΑ δεν θέλουν την Γερμανική Ευρώπη, δεν μπορούν να πάνε σε σύγκρουση με τη Γερμανία λόγω των πολλών μέτωπων που έχουν με ισλαμιστές κλπ, αλλά βλέπουν θετικά και στηρίζουν πεντακάθαρα και «πολυμέτωπα» τον Τσίπρα !

Η. ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΙ

Υπερασπίζομαι το ΟΧΙ:

Για να λάβει ένα μήνυμα δημοκρατίας η υφήλιος ότι πρέπει να αποφασίζουν οι λαοί και όχι τα οργανωμένα συμφέροντα , η διεφθαρμένη ολιγαρχία και η διεφθαρμένη πολιτική ελίτ της Αθήνας και οι αεριτζήδες χρηματιστοτραπεζίτες !

Γιατί την ιστορία τη γράφουν τα ΟΧΙ και όχι τα ναι σε όλα !

Για να διασώσουμε τα κοινωνικά, ατομικά και συνταγματικά μας δικαιώματα !

Για να μπορούμε να ομιλούμε και να διεκδικούμε αυτά που μας αξίζουν !

Για να μην εξα*υ*λωθεί προς τη Τουρκία ο τουρισμός μας με ΦΠΑ 23% ή έστω 13%, σε τουριστικά καταλύματα και ξενοδοχεία !

Για να μην μας λεηλατήσουν τα σπίτια μας, τα μαγαζιά μας, τα ξενοδοχεία μας, τα ενοικιαζόμενά μας στο 1/6 της αξίας τους !

Για να μην μας κάνουν και με τη βούλα του λαού, οι κλεπτοκράτες της Αθήνας, Γερμανική αποικία χωρίς περιουσία και δικαιώματα, δηλ. δούλους των δούλων !

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ             eptanisiakianagennisi.com

Η ΓΝΗΣΙΑ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ- ΣΥΝΕΠΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ- ΔΥΝΑΜΗ.

«Mε λογισμό και τ΄όνειρο»

         Διονύσιος Σολωμός

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ

ΔικηγόροςΣτον Άρειο Πάγο & στο Συμβούλιο της Επικρατείας

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250