Α. Θεοπεφτάτου στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Επιζητώ επικοινωνία και συνεργασία»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 10:10

Α. Θεοπεφτάτου στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Επιζητώ επικοινωνία και συνεργασία»

Την εμφάνισή της στο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε χθες η νέα Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Η κ. Θεοπεφτάτου είχε μία θερμή υποδοχή τόσο από τους δημοτικούς συμβούλους όσο και από τους παρευρισκόμενους, ενώ οι επικεφαλείς των συνδυασμών που πήραν τον λόγο της ευχήθηκαν υγεία και καλή δύναμη στα νέα της καθήκοντα. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

«Να ζητήσω από τους άρχοντες του τόπου μας επικοινωνία και συνεργασία. Χρειάζεται αυτό γιατί με τους περισσότερους έχουμε διαφορετικές πολιτικές επιλογές. Τα περισσότερα προβλήματα δεν έχουν ούτε κόμμα, ούτε χρώμα και θέλουν απλώς τη λύση τους και αυτό χρειάζεται να κάνουμε εμείς. Να τα λύσουμε. Αυτό λοιπόν που θα ήθελα να ζητήσω, είναι επικοινωνία και συνεργασία για να μπορέσουμε να προσφέρουμε περισσότερα» ήταν τα λόγια της κας Θεοπεφτάτου, όταν πήρε τον λόγο.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης δήλωσε: «Συμφωνώ και εγώ πως στα προβλήματα δεν υπάρχουν ούτε κόμματα, ούτε χρώματα και πάνω σε αυτά πρέπει να σκύψουμε όλοι και να τα λύσουμε. Πρέπει να είμαστε σε άμεση συνεργασία γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και πρέπει να είμαστε περισσότερο κοντά όλοι, για να μπορέσουμε να τα επιλύσουμε όσο το δυνατόν το γρηγορότερο. Συγχαρητήρια να έχουμε και καλή συνεργασία».




00 inkefalonia general ad 300X250