H Δημοτική Αρχή τιμά τον κ.John Ellett

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 09:17

H Δημοτική Αρχή τιμά τον κ.John Ellett

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015, μια ξεχωριστή προσωπικότητα από τη Μεγάλη Βρετανία, ο κ.John Ellett , επισκέφτηκε μετά από πρόσκληση το Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς .


Τον κ.Ellett, ο οποίος υποστήριξε έμπρακτα τη ζωοφιλία στην Κεφαλονιά με συγκέντρωση χρημάτων για τη φροντίδα των εγκαταλελειμμένων ζώων, κάνοντας ελεύθερη πτώση από 15.000 πόδια στο Λονδίνο,  συνόδευε η Οικογένειά του , η Πρόεδρος του Συλλόγου Ζωοφίλων κ.Μαρίνα Μασάδο και ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κ.Διονύσης Καππάτος.

Για το εγχείρημά του αυτό, που καλύφθηκε από τα διεθνή Μ.Μ.Ε., ο κ.

Ellett τιμήθηκε από τον Α/Δήμαρχο Παλλικής κ.Αλέξανδρο Μοσχονά και με εντολή του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, του προσφέρθηκε από τον Α/Δήμαρχο κ.Ευάγγελο Κεκάτο η Τιμητική Πλακέτα του Δήμου.

Ο κ.Ellett ευχαρίστησε για την τιμή της υποδοχής και ανέφερε τη σημαντική συμβολή του Συλλόγου “Dorris” στη φροντίδα τόσο των αδέσποτων όσο και των κακοποιημένων ζώων.

Ο κ.Κεκάτος συνεχάρη τον κ.Ellett και το Σύλλογο “Dorris” για τα εμπράκτως αποδεδειγμένα φιλοζωικά αισθήματα και σημείωσε, ότι η φροντίδα των ζώων αποτελεί κυρίαρχη προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.  




00 inkefalonia general ad 300X250