Σωτήρης Κουρής προς ΝΟΑ: «Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 13:53

Σωτήρης Κουρής προς ΝΟΑ: «Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης»

Επιστολή προς τον Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου και στον πρόεδρό του κ. Λούκα Νιφοράτου, ως απάντηση στο υπ αριθμ. 1339/1/63Α – 22-05-2012 έγγραφό σας, απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής.

"Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση αλλά οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης για το ζήτημα της βραβεύσεως ή αναλόγων ζητημάτων.

Ο δικό μας ρόλος δεν έγκειται στην απόδοση τιμών αλλά στην υποστήριξη των συλλόγων μας, την συνδρομή μας στην διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στην περιοχή μας, στην προσέλκυση των νέων μας αλλά και γενικά στην προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους στην περιοχή μας.

Στα πλαίσια αυτά δεν υφίσταται λόγος «παρεξηγήσεως» ή ενασχόλησή μας με ζητήματα όπως αυτό που μας θέτετε στην επιστολή σας.

Σε κάθε περίπτωση εκτιμούμε και αναγνωρίζουμε ιδιαιτέρως την προσφορά σας σε όλα τα αθλήματα του υδάτινου στίβου γενικά και παραμένουμε στην διάθεσή σας να υποστηρίξουμε, ηθικά, υλικά και διαδικαστικά την προσπάθειά σας, με όσα μέσα διαθέτουμε αν και εφόσον οι συνθήκες μας το επιτρέπουν.

Εάν προτίθεστε να διοργανώσετε μια αθλητική εκδήλωση ευρείας εμβέλειας και απήχησης, η οποία να εξυπηρετεί την στόχευση και τον σχεδιασμό μας, για την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους αλλά και την εδραίωσή μας στον χώρο του αθλητισμού, παρακαλούμε να μας την καταθέσετε προκειμένου να εξετάσουμε την δυνατότητα στήριξής της".

Με εκτίμηση,

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250