Τουριστική Προβολή της Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2015 20:51

Τουριστική Προβολή της Κεφαλονιάς

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου, την Κεφαλονιά επισκέφθηκαν μετά από πρόσκληση του Α/Δημάρχου Τουρισμού κ.Ευάγγελου Κεκάτου, δύο διακεκριμένες προσωπικότητες από τον χώρο της Δημοσιογραφίας και Φωτογραφίας, η κ.Ιωάννα Παραβάλου και η κ.Μαριλένα Κατσίνη, με σκοπό την περαιτέρω τουριστική προβολή του Νησιού.

Η κ.Παραβάλου είναι σε διαρκή συνεργασία με την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου και έχει πολλαπλώς προβάλει με μεγάλη επιτυχία την Κεφαλονιά στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεταξύ των επόμενων δράσεων της σε θέματα τουριστικής προβολής , είναι η εκτεταμένη αναφορά της Κεφαλονιάς, ως ιδανικός τόπος διακοπών και σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού, στο Ειδικό Ταξιδιωτικό Ένθετο του Ελεύθερου Τύπου, στο τέλος Ιουνίου (30.000 φύλλα κυκλοφορία).

Θεωρώντας ότι αποτελεί ιδανική περίοδος για παρουσίαση στο συγκεκριμένο Ταξιδιωτικό Εντυπο, Επιχειρήσεων, Καταλυμάτων και Ξενοδοχείων του Νησιού, ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο όπως επικοινωνήσει άμεσα με την κ.Παραβάλου: τηλ. 2104520142, 6972231908. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

kek2




00 inkefalonia general ad 300X250