Ο Γιώργος Τσιλιμιδός απαντά για τους «μπακαλιάρους» στον Διονύση Λυκούδη και προτείνει: «Να συγκριθούμε τώρα!»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 13:43

Ο Γιώργος Τσιλιμιδός απαντά για τους «μπακαλιάρους» στον Διονύση Λυκούδη και προτείνει: «Να συγκριθούμε τώρα!»

Απάντηση στα όσα δήλωσε ο αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, για τους «λιαζόμενους μπακαλιάρους» του πρώην δήμου Αργοστολίου, έδωσε με ανακοίνωσή του ο πρώην Δήμαρχος Αργοστολίου Γιώργος Τσιλιμιδός. Στην ανακοίνωσή του τονίζει:

Ο Αντιδήμαρχος κ Λυκούδης από του βήματος του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφερόμενος στον Πλατύ Γιαλό και απευθυνόμενος προς την αντιπολίτευση ως αντιπερισπασμό στην κριτική της τόνισε:

«Αν έχετε την ευθιξία να μας φέρετε τους ισολογισμούς του Πλατύ Γιαλού τα τελευταία χρόνια του Δήμου Αργοστολίου.
Καραβάνια τότε πήγαιναν οι παράγοντες της τότε Δημοτικής Αρχής και ξαπλώνανε, τρώγανε και πίνανε και τουμπανιάζανε τις κοιλιές τους.
Λιαζότανε σαν τους μπακαλιάρους το μισό δημοτικό συμβούλιο και τρώγανε και πίνανε».

Η εμβριθής και υψηλού πολιτικού ήθους αποστροφή του κ Λυκούδη (παρά το ...κύρος που της προσέδωσε με την αποδοχή της ο αδιάλειπτα παρών κ Τζωρτζάτος !) χρήσιμο θα ήταν να αναζητήσει την επιβεβαίωση της για την διάρκεια της θητείας μου, στους τότε εργαζόμενους στον Πλατύ Γιαλό αλλά και στους μόνιμους Αργοστολιώτες θαμώνες λουόμενους.


Καταλυτική για το αληθές των λόγων είναι και η σύγκριση των διαδρομών μας γνωστή σε όλο το εύρος της κοινωνίας από τους απλούς πολίτες έως τους δικαστικούς και εισαγγελικούς θεσμούς.

Στους δε εισαγγελικούς θεσμούς μπορεί να αποταθεί ο κ Αντιδήμαρχος για οτιδήποτε κενό η επιλήψιμο έχει μετά την 5ετή του έρευνα στα πεπραγμένα μας στο Δήμου Αργοστολίου, αντιπαραβάλλοντας και με τα σημερινά πεπραγμένα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ




00 inkefalonia general ad 300X250