Αραβαντινός προς την Δημοτική Αρχή: «Επιτέλους Διεκδικείστε! Προτείνετε στην Κτηματική υπηρεσία έκπτωση 30% για τις παραλίες»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 21:18

Αραβαντινός προς την Δημοτική Αρχή: «Επιτέλους Διεκδικείστε! Προτείνετε στην Κτηματική υπηρεσία έκπτωση 30% για τις παραλίες»

Το θέμα της έγκριση χωροθέτησης τμημάτων αιγιαλών – παραλιών με απευθείας μίσθωση και δημοπράτηση, απασχόλησε έντονα τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Μετά την εισήγηση του αντιδημάρχου Νίκου Παπαδάτου, στην οποία κάποιες από τις παραλίες που δημοπρατούνται έχουν τιμή εκκίνηση αυξημένη σε σχέση με την περσινή περίοδο, τοποθετήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Αραβαντινός, ο οποίος εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τις τιμές που έχουν καθοριστεί για να δοθούν οι παραλίες.

«Έκπτωση 30% για τις παραλίες»

«Με την γενικότερη οικονομική κατάσταση που επικρατεί δεν μπορούμε να αποδεχθούμε αυτές τις τιμές. Εμείς προτείνουμε 30% μείωση επί των αναγραφομένων τιμών εκκίνησης για τις παραλίες της Παλικής και κατ' επέκταση όλης της Κεφαλονιάς , σύμφωνα με τις προτάσεις και του εμπορικού συλλόγου Παλικής και αυτό πρέπει να προτείνετε στην κτηματική υπηρεσία» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του κ. Αραβαντινού.

Όταν ο Νίκος Παπαδάτος έφερε αντίρρηση για το κατά πόσο η Κτηματική υπηρεσία θα δεχθεί αυτές τις μειώσεις, ο κ. Αραβαντινός ήταν κατηγορηματικός:

«Διεκδικείστε επιτέλους! Πρέπει επιτέλους να προτείνετε στην Κτηματική υπηρεσία αυτή την έκπτωση για τις παραλίες, μετά τα προβλήματα που έχουν προκύψει».

Ο Σπύρος Σαμούρης πρότεινε να ισχύσουν οι περσινές τιμές δημοπράτησης, ενώ ο επικεφαλής του ΦΙ.ΚΟ. Ηλίας Παρίσης ψήφισε την πρόταση του κ. Αραβαντινού.

Ακούστε το ηχητικό


Audio and voice recording >>

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250