Επιστολή Παναγή Κοκκόλη στον Περιφερειάρχη για τον Χάρακα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 14:51

Επιστολή Παναγή Κοκκόλη στον Περιφερειάρχη για τον Χάρακα

Κύριε Περιφερειάρχη Θεόδωρε Γαλιατσάτε, Τις 25 του Απριλίου παραβρέθηκα μαζι με άλλους Ρυσιάνους στο περιφερειακό συμβούλιο για να ζητήσουμε την βοήθεια σας στο να ανοίξει ο δρόμος του Χαρακα και να μην χάσουμε αλλη μια τουριστική σεζόν .

Εκει ακούσαμε τον Κ Δρακουλογκωνα να μας λέει οτι συμφωνησε με μερικους κατοίκους στην Ερυσσου (Σε συνάντηση που εγινε τελος Νοεμβρίου) οτι ο δρόμος θα ανοίξει τέλη Ιουλίου.

Να επισημάνω οτι οταν εκανε την συμφωνία κανεις ρυσιάνος δεν θυμάται κατι τέτοιο (προσωπικά δεν παραβρέθηκα σε εκείνη την συνάντηση ) οι κάποιοι που βρέθηκαν εκεί κάνουν λογο για υποσχέσεις οτι τελος Φεβρουαρίου θα ανοίξει ο δρόμος.

Τις αρκετές  φορές που είδαμε μαζι με τον αντιδήμαρχο Ερύσσου  Κ Κοντογουρη τον Κ αντιπεριφερειάρχη μας υποδέχτηκε στο γραφείο του και μας έδειξε οτι ηταν πρόθυμος να βοηθήσει την Ερυσσο, Μόνο που κάθε φορά που πηγαίναμε μας έδινε και νέα παράταση με την πρόφαση οτι δεν ειναι σίγουρος σε πιο στάδιο βρίσκεται η κατασκευή της γέφυρας .

Πριν λίγες μέρες ο κ. Δρακουλογκωνας μας γνωστοποίησε με πρόσκληση σε μένα και άλλους φορείς στην Ερυσσο οτι θα διεξαχθεί το Περιφερειακό Συμβούλιο στην Κεφαλλονια.

Ηρθαμε με πολύ καλη διαθεση για να ακούσουμε τι έχετε  να μας πείτε για το φλέγον θέμα της περιοχής μου ,και όντας βέβαιος οτι γνωρίζετε το προβλημα μια και παραμονές εκλογών κάνατε αυτοψία στο εργο και δηλώσατε οτι κινδυνεύει  με οικονομική κατάρρευση η βόρεια κεφαλλονια .

Και ετσι φτάσαμε στο συμβούλιο για να ακούσουμε απ τον Αντ-ρχη οτι ΣΥΝ ΠΛΗΝ παμε για τον Χαρακα (για να φουντάρουμε)αφου με τα συν πλην ο δρόμος στην καλύτερη περίπτωση θα ανοίξει λιγο πριν τα Χριστούγεννα .

Και σας ρωτάω Κ Γαλιατσάτε πως περιμένατε να αντιδράσουμε οταν στην Ερυσσο καταστρεφόμαστε και βλέπαμε αρκετούς σύμβουλους σας να εχουν ερθει στη Κεφαλλονια για διακοπές (τέλεια η κεφαλλονια για διακοπές ,αλλα όχι για συμβούλους σε ώρα καθήκοντος ). Βέβαια να εξαιρέσω και μερικους οπως το Κ Φιλίπου τον Κ Γαλιατσάτο και σιγουρα τον Κ πρόεδρο του Συμβουλίου που μας έδειξαν  οτι ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι με υψηλό αίσθημα ευθύνης στην περιφέρεια.

Θα ηθελα να σας παρακαλέσω να στηρίξετε τον Κ Δρακουλογκωνα ωστε να μπορέσει να ανοίξει τον δρόμο όπως δείχνει να θελει ,αλλα αυτα τα ΣΥΝ ΠΛΗΝ μας δείχνουν οτι  κατι προσπαθεί να τον αναλώσει ίσως η δημοτικότητα που αποκτά ;;(και  εγω τον ψήφισα χωρις να μου το ζητήσει )

Και επίσης να αναθεωρήσετε για το περί στοχευμένης πολιτικής κίνησης απο έμενα , τον αντιδήμαρχο και τους κατοίκους της βόρειας Κεφαλλονιας (πως θα μπορούσαμε άλλωστε να στοχεύσουμε το Αντ/ρχη τη στιγμή που ειναι ο μονος με ανοιχτή την πόρτα στην περιφέρεια? ),ήρθαμε απλα να διεκδικήσουμε το δικαίωμα να ζήσουμε με αξιοπρέπεια  και εσείς Κ Περιφερειάρχη μια και επιλεχτήκατε με νόμιμη ψηφοφορία σε αυτη τη θέση ,θα πρεπει αντί να μας αποκαλείτε θεατρίνους να βρείτε λύσεις !

Σας ευχαριστω και περιμένουμε ολοι στην Ερυσσο και στην Παλική που εχουμε τα περισσότερα προβληματα να κάνετε το καθήκον σας. 

Η Κεφαλλονια μας πανω απο ολα .

Παναγης Κοκκόλης

δημοτικός σύμβουλος




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ