Και μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας από τον Αντιδήμαρχο Διονύση Λυκούδη

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015 22:46

Και μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας από τον Αντιδήμαρχο Διονύση Λυκούδη

Μετά τα μαθήματα "σκηνοθεσίας" (στον οπερατέρ του Inkefalonia Γιάννη Παπαδάτο γιατί στιγμιαία δεν τον έβγαλε στο πλάνο της ζωντανής μετάδοσης ) και τα μαθήματα «γραμματικής» (στον σύμβουλο της αντιπολίτευσης Σπύρο Σαμούρη) σε προηγούμενα δημοτικά συμβούλια, χθες ο αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης αποφάσισε να κάνει και μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Όπως τόνισε δια μικροφώνου, ενοχλήθηκε γιατί η κάμερα του Inkefalonia.gr κατέγραψε σε βίντεο μόνο τις τοποθετήσεις του Θεόφιλου Μιχαλάτου και του Διονύση Αραβαντινού και όχι τις τοποθετήσεις του ιδίου και της Δημοτικής Αρχής (Να του θυμίσουμε απλά ότι όλες οι τοποθετήσεις των συμβούλων είναι καταγεγραμμένες σε ηχητικό και δημοσιεύονται μέσα από το inkefalonia.gr).

Βέβαια ο αντιδήμαρχος λησμόνησε να μας εξηγήσει λίγο αργότερα γιατί η κάμερα του «ανεξάρτητου» όπως αυτοαποκαλείται μπλογκ που τον «λιβανίζει» από το πρωί μέχρι το βράδυ είχε ... μάτια αποκλειστικά και μόνο γι' αυτόν στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Γιατί καλό θα είναι πριν κάνουμε κριτική στους απέναντι, να κοιτάμε πρώτα αν τα κάνουμε σωστά και στα «δικά μας» Μέσα...

Παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο

https://www.youtube.com/watch?v=eSTKDUJ1DWI




00 inkefalonia general ad 300X250