Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Easy Jet

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Απριλίου 2015 19:34

Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Easy Jet

Την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς, ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο κ.Αλέξανδρο Παρίση, είχε προγραμματισμένη Σύσκεψη Εργασίας με το Γενικό Διευθυντή της EasyJetκ.DodyGrippa.


Σκοπός της συνάντησης ήταν η έκφραση ευχαριστιών από τη Δημοτική Αρχή για την επιτυχημένη συνεργασία του Νησιού με την Εταιρεία, η οποία συνέβαλε ουσιαστικά στην αύξηση της τουριστικής κίνησης και η διερεύνηση δυνατοτήτων επέκτασης των δρομολογίων από και προς Λονδίνο και κατά τη χειμερινή περίοδο.

Τον κ.Grippa συνόδευαν και συμμετείχαν στη Σύσκεψη ο Διευθυντής του Αεροδρομίου κ.Γεώργιος Γεροντάκης και η εκπρόσωπος της Swissportκ.Ελίζα Τσακάκη.
Στη Σύσκεψη συμμετείχε επίσης ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ.Γεράσιμος Τιμοθεάτος.
Ο κ.Κεκάτος προσέφερε εκ μέρους του κ.Δημάρχου την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου στον κ.Grippa, του παρέδωσε έγγραφο με στοιχεία που επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα επέκτασης των δρομολογίων, ως πάγιο αίτημα της Βρετανικής Κοινότητας του Νησιού και τον προσκάλεσε να επιλέξει την Κεφαλονιά για τις διακοπές του.

Ο κ.Grippaευχαρίστησε για την εγκάρδια υποδοχή και το πνεύμα φιλοξενίας, συνεχάρη για την άψογα οργανωμένη τελετή καλωσορίσματος της πρώτης πτήσης της Εταιρείας από το Λονδίνο, που σηματοδοτεί και την έναρξη της Τουριστικής περιόδου και δεσμεύθηκε να εξετάσει λεπτομερώς με τους Συνεργάτες του το αίτημα της Δημοτικής Αρχής για διεύρυνση την δρομολογίων.

F.Easy Jet cooperation 1F.Easy Jet cooperation 2




00 inkefalonia general ad 300X250