Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά: «Στην ιστορία υπάρχουν και οι... μαύρες σελίδες»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 13:50

Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά: «Στην ιστορία υπάρχουν και οι... μαύρες σελίδες»

Ενημερωθήκαμε από τοπική ιστοσελίδα ότι το προηγούμενο Σάββατο οι κκ Δημήτρης Φιοραβάντες και Μάκης Σπαθής παρέθεσαν δείπνο σε γνωστό εστιατόριο στη Σάμη με επίσημο προσκεκλημένο τον Αντιδήμαρχο Σάμης κ. Διονύσιο Λυκούδη.


Ο κ. Λυκούδης, ευρισκόμενος με παλαιούς και νέους φίλους, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι βρίσκεται ανάμεσα στην οικογένεια του και ότι οι παρέες είναι αυτές που γράφουν ιστορία. Δήλωσε επίσης ότι δεν θα γινόταν αντιδήμαρχος Σάμης αν είχε σκοπό να αποτύχει.

Θα θέλαμε όμως να υπενθυμίσουμε στον κ. Λυκούδη ότι είναι η ίδια δημοτική αρχή που έχει αναλάβει τα ηνία της περιοχής εδώ και πέντε περίπου χρόνια, ότι είναι η ίδια δημοτική αρχή που άφησε τις εξελίξεις να «ερημώσουν» τη Σάμη , ότι είναι η ίδια δημοτική αρχή που χρησιμοποιεί τα χρήματα των σπηλαίων για να καλύψει τις ανάγκες της σε όλη την Κεφαλονιά.


Από τις αρχές του 2011 η απραξία – αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής του κ. Παρίση, οδήγησε τη Σάμη σε οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό. Η Σάμη δεν αποτελεί πια βασική πύλη εισόδου στο νησί μας, αλλά ούτε και νευραλγική πόλη με αυτόνομη τοπική οικονομία σε ετήσια βάση.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ θέλει να υπενθυμίσει στον κ. Αντιδήμαρχο ότι οι παρέες μπορεί να γράφουν ιστορία αλλά στην ιστορία υπάρχουν και οι μαύρες σελίδες. Επίσης ευθύνη της Δημοτικής Αρχής είναι να θεωρεί οικογένεια της όλους τους Κεφαλονίτες.

Εκ του Γραφείου Τύπου

της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ