Στα όρια του! Καθιστική διαμαρτυρία και «βέλη» κατά Ματιάτου από τον πρόεδρο Σπαρτιών,για τα προβλήματα που δεν λύνονται (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 15:02

Στα όρια του! Καθιστική διαμαρτυρία και «βέλη» κατά Ματιάτου από τον πρόεδρο Σπαρτιών,για τα προβλήματα που δεν λύνονται (video)

Όταν δεν υπάρχει σεβασμός στα προβλήματα του απλού πολίτη και υπάρχει μόνο διάθεση απαξίωσης και ειρωνείας από πλευράς της Δημοτικής Αρχής, τότε είναι πολύ πιθανό να συμβεί αυτό που έγινε σήμερα στην Λειβαθώ. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Να φτάσει δηλαδή στα όριά του ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σπαρτιών Μικέλης Μαφρέδας και να ξεκινήσει καθιστική διαμαρτυρία, έξω από το παλιό Δημαρχείο Λειβαθούς, για να κάνει ευρύτερα γνωστό τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται απο την Δημοτική Αρχή ο ίδιος σαν άτομο, αλλά και τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τον δημοτικό φωτισμό του χωριού του.

«Βαρέθηκα να παρακαλάω και αυτοί να με ειρωνεύονται»

«Βαρέθηκα να παρακαλάω τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Σπύρο Ματιάτο που έχει στήσει στο ΞΕΝΙΑ το δικό του Καπετανάτο και να με αντιμετωπίζει με τρόπο ειρωνικό, αυθάδη, αντισυναδελφικό και γενικά απαράδεκτο» δηλώνει ο Μικέλης Μαφρέδας, σε έντονο ύφος και εμφανώς ταραγμένος και συνεχίζει: «Η Δημοτική Αρχή έχει υποχρέωση να λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν και δεν κάνει καμία χάρη στους δημότες, γιατί αυτοί πληρώνουν ανταποδοτικά τέλη».

«Ξέρω όμως πως η στάση αυτή προέρχεται από τον κ. Ματιάτο γιατί δεν ανήκω στην Δημοτική του παράταξη (σ.σ: Ο Μικέλης Μαφρέδας είχε εκλεγεί πρόεδρος με συντριπτικό ποσοστό κοντά στο 70% με την παράταξη Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά του Θεόφιλου Μιχαλάτου). Ο Δήμαρχος που τον διόρισε σε αυτή τη θέση πρέπει να πάρει θέση».

Ο Μικέλης Μαφρέδας, όπως δηλώνει, δεν πρόκειται να σηκωθεί από εκεί μέχρι να λυθούν τα προβλήματα, ζητώντας δημόσια δέσμευση ότι τα προβλήματα θα λυθούν. Μάλιστα, έχει γράψει και τοιχοκολλήσει τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή του την πράξη, για να μάθουν όλοι πως στη ζωή όλα τα πράγματα έχουν κάποιο όριο...

Παρακάτω βίντεο από την καθιστική διαμαρτυρία του προέδρου Τοπικής Κοινότητας Σπαρτιών και φωτογραφίες.

https://www.youtube.com/watch?v=5ARml_N8qEE

DSC 0662DSC 0665DSC 0671DSC 0675


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250