Δήλωση παραίτησης της Άντζελας Γκερέκου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015 19:31

Δήλωση παραίτησης της Άντζελας Γκερέκου

«Δημιουργήσαμε πέρυσι μια ανεξάρτητη, πρωτοποριακή αυτοδιοικητική κίνηση η οποία ένωσε συμπολίτες μας από διαφορετικούς χώρους, με σημείο αναφοράς την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τον τόπο μας.

Παρουσιάσαμε το όραμά μας για την ανάπτυξη και τη συνοχή των νησιών μας, για μια Περιφέρεια εξωστρεφή που θέλουμε να εξελιχθεί σε πρότυπο για τη χώρα μας. Με συγκεκριμένες προτεραιότητες και με γνώση όλων των πόρων και των εργαλείων που θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε στην κατεύθυνση αυτή.

Δεσμευθήκαμε την επόμενη των εκλογών για μια δημιουργική και υπεύθυνη αντιπολίτευση, ως ελάχιστη ανταπόδοση της εμπιστοσύνης αυτών που μας ψήφισαν.

Δυστυχώς, προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω τη δραστηριότητά μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος του "Μεγάλου Ιονίου".

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι, οι υποψήφιοι και τα λοιπά μέλη της παράταξης "Μεγάλο Ιόνιο" σεβάστηκαν την επιλογή μου και τους ευχαριστώ γι' αυτό.

Είναι αυτονόητο ότι συνεχίζω να βρίσκομαι στο πλάι τους, παραμένοντας επικεφαλής του "Μεγάλου Ιονίου". Θα συνεργάζομαι με τους εκπροσώπους του συνδυασμού μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την ανάδειξη των θέσεών μας. Για να καταθέτουμε εποικοδομητικές προτάσεις και να ασκήσουμε υπεύθυνη κριτική, όπου και όταν χρειάζεται, σύμφωνα πάντα με τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις.

Στόχος μου είναι μαζί με τα μέλη του "Μεγάλου Ιονίου" να αναλάβουμε και κοινωνικές δράσεις, όπως άλλωστε έχουμε σχεδιάσει, η πρώτη από τις οποίες θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250