Σύσκεψη για τα έργα αποκατάστασης από τους σεισμούς ζητά ο Δήμαρχος

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015 19:01

Σύσκεψη για τα έργα αποκατάστασης από τους σεισμούς ζητά ο Δήμαρχος

 Επιστολή Δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη. Αγαπητέ Υπουργέ, Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα εκπροσωπήσεις την Ελληνική Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την Εθνική μας Επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Κεφαλονιά.

Όπως γνωρίζεις, το νησί μας βρίσκεται σε μία δύσκολη καμπή, ιδιαίτερα μετά τους καταστροφικούς σεισμούς του Ιανουαρίου του 2014.

Το ΥΠΟΜΕΔΙ του οποίου ηγείστε έχει αναλάβει τα έργα για την ανασυγκρότηση του νησιού μας.

Θεωρώ ότι η παρουσία σου στο νησί μας είναι μία χρυσή ευκαιρία προκειμένου, σε συνεργασία με τον Δήμο Κεφαλλονιάς να πραγματοποιηθεί μία σύσκεψη, αφενός για να εκτιμήσουμε την πορεία των δημοπρατούμενων έργων και αφετέρου για να συζητήσουμε για την εξέλιξη των έργων που είχαν μεν προγραμματιστεί, αλλά δεν έχει ακόμη δρομολογηθεί η δημοπράτησή τους.

Με την εκτίμηση ότι το νησί μας και τα προβλήματά του εξακολουθούν να βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα, τόσο του Υπουργείου σου όσο και γενικότερα της κεντρικής Κυβέρνησης, αναμένουμε την απάντησή σου για την πραγματοποίηση της ανωτέρω σύσκεψης

Με εκτίμηση,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ




00 inkefalonia general ad 300X250