«Λοιδορείτε με την συμπεριφορά σας την Παλική» - Αποχώρησε από την συνεδρίαση η αντιπολίτευση

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 18:27

«Λοιδορείτε με την συμπεριφορά σας την Παλική» - Αποχώρησε από την συνεδρίαση η αντιπολίτευση

Αποχώρησαν πριν από λίγο από το δημοτικό συμβούλιο οι παρατάξεις της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης (πλην των δύο συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης), ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη πραγματοποίηση συνεδρίασης στο Ληξούρι για τα προβλήματα της Παλικής μέχρι τις 15 Μαρτίου, όπως είχε συμφωνηθεί στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο.  

Αραβαντινός: «Λοιδορείτε με την συμπεριφορά σας την Παλική»

Όπως τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη "Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά" Διονύσης Αραβαντινός, «Στο τελευταίο συμβούλιο είχαμε ως αντιπολίτευση σχεδόν εκβιάσει για την σύγκλιση συμβουλίου στην Παλική για τα θέματα που έχουν προκύψει μετά το σεισμό. Συμφωνήσαμε ότι θα γίνει συμβούλιο μέχρι τις 15 Μαρτίου. Όμως αυτό δεν έγινε ποτέ και έρχεστε σήμερα με ζητήματα ελάσσονος σημασίας. Λοιδορείτε λοιπόν μία ολόκληρη περιοχή με αυτή την τακτική σας. Δεν έχετε ως προτεραιότητα την Παλική. Ως εκ τούτου καταγγέλλουμε αυτή την συμπεριφορά και αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο».

Ανάλογες τοποθετήσεις έκαναν ο Βασίλης Ρουχωτάς και οι επικεφαλής των παρατάξεων «Ριζοσπάστες Ξανά» Μάκης Δημητράτος και ΦΙ.Κ.Ο. Ηλίας Παρίσης, οι οποίοι εν συνεχεία αποχώρησαν από την αίθουσα.

Το δημοτικό συμβούλιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη...

Δείτε παρακάτω την αποχώρηση της αντιπολίτευσης

 

Watch live streaming video from inkefalonia at livestream.comΦόρτωση…

Φόρτωση…