«Έπεσαν να τον φάνε» τον Αραβαντινό για την κριτική του στο σχέδιο δράσης του τουρισμού

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 15:12

«Έπεσαν να τον φάνε» τον Αραβαντινό για την κριτική του στο σχέδιο δράσης του τουρισμού

Προφανώς με αυτά που λέει ενοχλεί και έτσι κάποιοι συνειδητά δεν ήθελαν να τον ακούσουν, αλλά και να τον αφήσουν να ακουστεί.  

Διότι ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Αραβαντινός προσπάθησε να κάνει κριτική στην «έκθεση ιδεών» που ήρθε ως εισήγηση στο θέμα «Έγκριση ετήσιου σχεδίου δράσης τουριστικής προβολής έτους 2015», εντούτοις κάποιοι έπεσαν να τον… φάνε!

Ετσι, τον διέκοπταν συνεχώς για να μην ολοκληρώσει την σκέψη του, ενώ στο τέλος της τοποθέτησής του χαρακτήρισε το κείμενο της εισήγησης «ασαφές και ομιχλώδες» για να δεχθεί τα πυρά του Αντιδημάρχου τουρισμού Ευάγγελου Κεκάτου, ο οποίος παρενέβη λέγοντας πως «ασαφής και ομιχλώδης είναι η σκέψη σας κύριε Αραβαντινέ».

Προηγουμένως, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος, προσπάθησε να πει ότι πρέπει να γίνει μία πιο στοχευόμενη προώθηση για τον τουρισμό, αλλά… ποιος τον άκουγε!

«Έχουμε προχωρήσει λάθος. Αντί να συζητήσουμε πρώτα το ετήσιο σχεδίο δράσης τουριστικής προβολής και εν συνεχεία να ενσωματωθούν τα ταξίδια, συζητήσαμε πρώτα τα ταξίδια και μετά το σχέδιο του τουρισμού» δήλωσε ο Θεόφιλος Μιχαλάτος και συνέχισε

«Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κύριο Κεκάτο. Η Κεφαλονιά θα πρέπει να στοχεύσει σε συγκεκριμένες αγορές και έναν συγκεκριμένο στόχο. Το να πηγαίνουμε παντού, χωρίς αποτελέσματα θεωρώ ότι είναι λάθος. Εμένα με ενδιαφέρει να πάει μπροστά το νησί τουριστικά . Όμως αν θέλουμε να έχουμε αποτελέσματα, θα πρέπει να επιλέξουμε ποιες χώρες θέλουμε να στοχεύσουμε».

Δείτε παρακάτω την τοποθέτηση του Διονύση Αραβαντινού

https://www.youtube.com/watch?v=LRRXaZNDnF0

Γιώργος Χαλαβαζής




00 inkefalonia general ad 300X250