Ενστάσεις από την αντιπολίτευση για τα τουριστικά ταξίδια της Δημοτικής Αρχής (video)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 12:08

Ενστάσεις από την αντιπολίτευση για τα τουριστικά ταξίδια της Δημοτικής Αρχής (video)

Πολλές ήταν οι ενστάσεις της αντιπολίτευσης, για την πολιτική που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή όσον αφορά τα τουριστικά ταξίδια. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Βίντεο: Γιάννης Παπαδάτος

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο σύμβουλος της παράταξής του Διονύσης Αραβαντινός, διατύπωσαν εύστοχα τις «παρατηρήσεις» τους όσον αφορά τα συνεχόμενα ταξίδια του αντιδημάρχου τουρισμού Ευάγγελου Κεκάτου στο εξωτερικό, όταν στο συμβούλιο ήρθε το θέμα «Έγκριση μετακίνησης για τη συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις το Α΄ εξάμηνο του 2015».

Όπως τόνισαν, δεν έχουν κάτι προσωπικό με τον αντιδήμαρχο, διαφωνούν όμως με την τακτική των συνεχόμενων ταξιδιών που ακολουθεί από τα τελευταία χρόνια η Δημοτική Αρχή, θεωρώντας πως υπάρχουν πολλές άλλες λύσεις που θα συμβάλουν πολύ καλύτερα στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος στην Κεφαλονιά.

"Για μένα είναι ένα σκάνδαλο της δημοτικής Αρχής, γιατί ανακαλύπτει κάποια ταξίδια κάπου στον κόσμο, απλά για να πηγαίνει" τόνισε μεταξύ άλλων ο Θεόφιλος Μιχαλάτος.

https://www.youtube.com/watch?v=VoSv7aHY_Rg




00 inkefalonia general ad 300X250