Τιμήθηκαν απο τον Δήμο οι Αθλητές της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 06:42

Τιμήθηκαν απο τον Δήμο οι Αθλητές της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας

Σε ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης, σήμερα Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015, τίμησε συμβολικά τους Αθλητές της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας, που επέλεξε το Νησί μας για τις προπονητικές της δραστηριότητες. Συγκεκριμένα, σε μία σεμνή Εκδήλωση στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο κ.Δήμαρχος προσέφερε συμβολικά την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου στον επικεφαλής της Ομάδας, διακεκριμένο πανελληνιονίκη κ.Παντελή Ιωαννίδη, σε ένδειξη σεβασμού στο Άθλημα της Ποδηλασίας. Επίσης, τιμήθηκαν οι δύο Φορείς που στήριξαν ευγενώς με τη χορηγία τους τις Πρωταθλητικές δραστηριότητες, που αναδεικνύουν το Νησί της Κεφαλονιάς ως ιδανικό περιβάλλον προπονητικής δραστηριότητας.

Πλακέτα απενεμήθη στον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων κ.Γεράσιμο Τιμοθεάτο και στον Πρόεδρο του «Αρκήσειου» κ.Χρήστο Καμπανό.

Στην Εκδήλωση συμμετείχε και ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στη διαχρονική συνεργασία της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου με τους δύο τιμηθέντες Φορείς, όσο και με τον κ.Ιωαννίδη και τόνισε τη μεγάλη σημασία που δίνει η Δημοτική Αρχή στην υποστήριξη του Αθλητισμού σε όλες τις μορφές του.

Οι πρωταθλητές, αφού ευχαρίστησαν τον κ.Παρίση και τους δύο Χορηγούς, επεσήμαναν τη θετική προβολή του Νησιού στα διεθνή ΜΜΕ που καλύπτουν Αθλητικές δραστηριότητες,   αναχώρησαν για την πιστή εφαρμογή του προπονητικού τους προγράμματος.




00 inkefalonia general ad 300X250